Κλείσιμο

What are you looking for?

ακύρωση
Προβολή αποτελεσμάτων για 
Αντ' αυτού αναζήτηση για 
Μήπως εννοείτε: 

Αρχικό θέμα:

Astrophotography problems

(Το θέμα δημιουργήθηκε στις: 07-08-2023 09:53 PM)
483 Προβολές σελίδας
Christianna
Pioneer
Επιλογές
Καλησπέρα σε όλους σας. Διαθέτω ένα samsung s22 ultra και αποφάσισα και εγώ τώρα που είμαι διακοπές να δοκιμάσω να τραβήξω την 1η μου αστροφωτογραφία. Κατέβασα λοιπόν την εφαρμογή expert raw , πάτησα το σύμβολο με τον αστερισμό, έβαλα 10 λεπτά δλδ το μάξιμουμ χρόνο και το άφησα να τραβήξει. Σε αυτό το σημείο να σας πω ότι ακριβώς δίπλα μου τράβηξε την ίδια φωτογραφία η φίλη μου με το s23 ultra της. Το δικό μου αποτέλεσμα ήταν αυτό που θα δείτε στην φωτογραφία παρακάτω. Θολό και κουνημένο.Αίσχος!😕😤 Της φίλης μου απλά εξαιρετικο! Δεν έκανε κάποια ρύθμιση ούτε κι εκείνη απλά το άφησε να τραβήξει. Όταν συγκρίναμε τις ρυθμίσεις που επέλεξε το δικό της κινητό για να τραβήξει την φωτογραφία ήταν πολύ παρόμοιες . Περιμένω τις συμβουλές σας! Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά! 

image
F1.8 , 1/10s, ISO 1600

image
F1.8 , 20", ISO 1600

image

image
Η φωτογραφία με το s23 ultra της φίλης μου

Christianna
Pioneer
Επιλογές
Όχι ακριβώς! Το είχαμε τοποθετήσει με την κάμερα προς τα πάνω ακουμπισμένα σε μια πετσέτα.
Christianna
Pioneer
Επιλογές
Συμφωνώ απόλυτα όσον αφορά την υπεροχή του νέου μοντέλου αλλά έχω δει εκπληκτικές φωτογραφίες τραβηγμένες από s22 ultra ♥️😀😄👌🎶👍
Christianna
Pioneer
Επιλογές
Σε ευχαριστώ πολύ και ελπίζω ειλικρινά να έφταιγε η καθαριότητα των φακών.
chris_S21U
Big Cheese
Επιλογές
Οπότε σε σταθερή επιφάνεια χωρίς κουνήματα... Περίεργο πραγματικά τότε τέτοιο αποτέλεσμα, καταλαβαίνω τον προβληματισμό σου. Θα περιμένουμε να δούμε νεες λήψεις σου ελπίζω με καλύτερο αποτέλεσμα!
🤗🤗🤗
Maria_s22u
Pathfinder
Επιλογές
Καλημερα 😊
Προσωπικά δε μου μοιάζει κουνημένο 😁 μοιάζει σαν να μην έχει εστιάσει στο άπειρο. Δοκίμασε χειροκίνητη εστίαση γύρω στο 0.6 με 0.8 ( μέχρι να πρασινίσει το πιο φωτεινό αστέρι)
Τις τελευταίες ημέρες έχει το s22u μου ένα θέμα με το auto focus.
Christianna
Pioneer
Επιλογές
Εάν το συγκρίνετε με την ίδια φωτογραφία από το s23 ultra μοιάζει κουνημενο 😔. Τι εννοείτε να πρασινίσει το φωτεινό αστέρι? Πως το βλέπω αυτό? Σας ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σας😊
Maria_s22u
Pathfinder
Επιλογές
Στην χειροκίνητη εστίαση στο expert raw όταν καταφέρει ο φακός να εστιάσει στο αντικείμενο που θέλουμε πρασινίζει στην οθόνη μας ώστε να δούμε ότι έχει εστιάσει σωστά.
Συνήθως όταν δεν έχει σωστή εστίαση, μοιάζουν σαν κουνημένες οι φωτογραφίες μας. Ακόμα κ με την dslr μου το ίδιο μου συμβαίνει 😁😊
fotisgem
Legend
Επιλογές
Νομιζω οτι δεν εβαλες το φοκους στο απειρο . Εκει πρεπει να ειναι η διαφορα.
Christianna
Pioneer
Επιλογές
Πως γίνεται αυτό?! 🤪😅
Christianna
Pioneer
Επιλογές
Δεν μπαίνει μόνο του αυτόματα? Αφού δεν μπορώ να αλλάξω τις ρυθμίσεις στην αστροφωτογραφία.