Κλείσιμο

What are you looking for?

ακύρωση
Προβολή αποτελεσμάτων για 
Αντ' αυτού αναζήτηση για 
Μήπως εννοείτε: 

Αρχικό θέμα:

Galaxy s22 ultra problems

(Το θέμα δημιουργήθηκε στις: 03-05-2022 07:47 PM)
510 Προβολές σελίδας
Greek_sun
Pathfinder
Επιλογές
Για άλλη μια φορά το αγαπημένο μας GALAXY s22 ultra την ώρα που με καλούσαν απλά πάγωσε η οθόνη και έσβησε. 2 η φορά από την μέρα που το αγόρασα μέτα από οοοολα αυτά τα update.. Ας δώσει κάποιος τα φώτα του... Γτ;;; ξανά γτ;; 
11 Απαντήσεις
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Καλησπέρα, έχουν έρθει τις τελευταίες μέρες δύο- τρία update στο play store για μια εφαρμογή που λέγεται "υπηρεσίες εταιρίας κινητής τηλεφωνίας " όπως φαίνεται στη φώτο που ανεβάζω.
Στο προτελευταίο update που έκανε αυτή η εφαρμογή, δε με άκουγαν και δεν άκουγα μέχρι που έκανα επανεκκίνηση την συσκευή... στο τελευταίο update της έκανα κατευθείαν επανεκκίνηση... πήρε update 2 φορές σε 2 μέρες και συνολικά 4 σε μια βδομάδα...
Καλο θα ήταν και ένα wipe cache partition (τρεις φορες) ...SmartSelect_20220503-202812_Google Play Store_884_1651598892.jpg
Greek_sun
Pathfinder
Επιλογές
Πως γίνεται αυτή η διαδικασία;
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Του wipe cache? Νομίζω ότι αν κάνεις μια αναζήτηση στο community θα βρεις αρκετά ποστ και σχόλια που το αναφέρουμε. Αν δε βρεις, εδώ είμαι...
Greek_sun
Pathfinder
Επιλογές
Πήγα το κινητό στο service και μου είπαν πως επειδή έχουν έρθει απανωτά 2 update λογισμικού πως πρέπει να γίνει reset το κινητό. Κάτι το οποίο είναι η δεύτερη φορά που μου το έχουν κάνει μέσα σε 2 μήνες. Το κινητό την επόμενη μέρα ενώ έγινε reset από την αρχή απλά ξανακολλησε στην κλήση και έσβησε πάλι. Πραγματικά δεν βρίσκουν λύση. Δεν είναι φυσιολογικό 3 φορές μέσα σε 2 μήνες να έχει σβήσει. Για κάθε θέμα έχουν απάντηση το reset το οποίο επίσης δεν θεωρώ φυσιολογικό στα τόσα χρόνια smartphones που αλλάζω.
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Καλημέρα, μπες σε recovery mode, κανε τρεις φορές wipe cache partition και μια repair apps και αν δε στρώσει εδώ είμαι.
Greek_sun
Pathfinder
Επιλογές
Θα επηρεάσει σε κάτι αυτά που έχω μέσα αν κάνω κάτι τέτοιο; χρειάζεται να έχω back up? Αλλά από τι στιγμή που το τηλέφωνο έγινε ολόκληρη επαναφορά εργοστασικων ρυθμίσεων δεν σεταριστικε υποτίθεται από την αρχή; για να μπαίνω να κάνω έξτρα τέτοιες διαδικασίες;
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Δεν χάνεις τίποτα, δεν αλλάζει τίποτα, απλά σβήνει απομεινάρια των παλιών update, δεν είναι καν δύσκολη διαδικασία...
Maraki2
Student
Επιλογές
Τι γινεται με το προβλημα με τις κλησεις?
Greek_sun
Pathfinder
Επιλογές
Εγώ μετά τα τελευταίο update δείχνει να έχει διορθωθεί το πρόβλημα. Βέβαια να είμαι ειλικρινής όλο αυτό το μήνα έχω χάσει ξανά 3 κλήσεις. Βέβαια δεν ξέρω κατά πόσο μπορώ να αιτιολογήσω αν απλά έτυχε επειδή ίσως να μην είχε σήμα η να έχει ακόμη γενικά λίγα θέματα το θέμα. Προσωπικά συνέχισα να έχω σε λειτουργία το volte διότι οι κλήσεις δεν έχουν καθυστέρηση και είναι πιο ποιοτικές στην ήχο.