Κλείσιμο

What are you looking for?

ακύρωση
Προβολή αποτελεσμάτων για 
Αντ' αυτού αναζήτηση για 
Μήπως εννοείτε: 

Αρχικό θέμα:

Astrophotography problems

(Το θέμα δημιουργήθηκε στις: 07-08-2023 09:53 PM)
469 Προβολές σελίδας
Christianna
Pioneer
Επιλογές
Καλησπέρα σε όλους σας. Διαθέτω ένα samsung s22 ultra και αποφάσισα και εγώ τώρα που είμαι διακοπές να δοκιμάσω να τραβήξω την 1η μου αστροφωτογραφία. Κατέβασα λοιπόν την εφαρμογή expert raw , πάτησα το σύμβολο με τον αστερισμό, έβαλα 10 λεπτά δλδ το μάξιμουμ χρόνο και το άφησα να τραβήξει. Σε αυτό το σημείο να σας πω ότι ακριβώς δίπλα μου τράβηξε την ίδια φωτογραφία η φίλη μου με το s23 ultra της. Το δικό μου αποτέλεσμα ήταν αυτό που θα δείτε στην φωτογραφία παρακάτω. Θολό και κουνημένο.Αίσχος!😕😤 Της φίλης μου απλά εξαιρετικο! Δεν έκανε κάποια ρύθμιση ούτε κι εκείνη απλά το άφησε να τραβήξει. Όταν συγκρίναμε τις ρυθμίσεις που επέλεξε το δικό της κινητό για να τραβήξει την φωτογραφία ήταν πολύ παρόμοιες . Περιμένω τις συμβουλές σας! Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά! 

image
F1.8 , 1/10s, ISO 1600

image
F1.8 , 20", ISO 1600

image

image
Η φωτογραφία με το s23 ultra της φίλης μου

26 Απαντήσεις
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Καλησπέρα, οι φακοί σου είναι καθαροί?
Έχεις κάποιο τζαμακι προστασίας στην κάμερα?
Ίδιες επιλογές zoom και στα δύο κινητά?
Christianna
Pioneer
Επιλογές
Οι φακοί ναι μοιάζουν καθαροί. Όχι τζαμακι κάμερας δεν έχω και τέλος και οι 2 φώτο τραβήχτηκαν με την wide angle. Έχω απελπιστεί. 😟
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Στις κανονικές φωτογραφίες (μέρα και νύχτα) πως είναι?
Christianna
Pioneer
Επιλογές
Εμμμ μια χαρά θα τις χαρακτήριζα. Δεν έχω αντιμετωπίσει θέμα, παρόλα αυτά μόλις επιστρέψω στο κάμπινγκ σήμερα το βράδυ θα καθαρίσω τους φακούς με ένα πανάκι γυαλιών αλλά και πάλι τόση θολούρα δεν δικαιολογείται νομίζω. 😔
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
σε νυχτερινή των 10 λεπτών πίστεψε με, δικαιολογείται, ειδικά αν έχει δαχτυλιές η θολούρα από αλάτι/ νερό θαλασσινό.
Christianna
Pioneer
Επιλογές
Ομολογώ ότι με προβλημάτισες οπότε θα κάνω μια καθαριότητα στους φακούς και θα ξαναδοκίμασω. 😊 Παίζει να είναι κάτι άλλο κατά τη γνώμη σου?
chris_S21U
Big Cheese
Επιλογές
Καλησπέρα! Να υποθέσω ότι χρησιμοποιήσατε τρίποδο; Και εσύ και η φίλη σου;
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Αν δεν είναι θέμα καθαριότητας φακών, και αν τη τις υπόλοιπες τις βγάζει σωστά τότε μια επίσκεψη σε εξουσιοδοτημενο δεν θα έβλαπτε.
chris_S21U
Big Cheese
Επιλογές
Για λήψη νυχτερινών τοπίων το τρίποδο είναι σημαντικό, βέβαια η διαφορά στις φωτογραφίας έχει να κάνει και με τις προδιαγραφές των κινητών, το S23 είναι πιο φωτεινό και καλύτερο τεχνικά εφόσον είναι πιο νέο μοντέλο. Ελπίζω να είναι μόνο αυτό που αναφέρουν πιο πάνω λερωμένοι φακοί και να μπορέσεις να αντιμετωπίσεις αυτό το θέμα με την θολότητα κτλ. Μία πρόσφατη δική μου με επιλογή της αστροφωτογραφίας στα 4 λεπτά. Με Galaxy s21 Ultra 5g. Κάθε επόμενο κινητό έχει βελτιώσεις ούτε εγώ μπορώ να τα βάλω με το s22 το δικό σου, κάτι παραπάνω θα έχει από το S21 μου. Εύχομαι καλές λήψεις!!!
🤗🤗🤗🤗🤗20230729_234136_1000075785_1690663297.jpg