Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Aplikace bez dat

(Téma vytvořeno: 03-09-2022 06:42 PM)
438 Zobrazení

Tento problém mám také

Pekin78
First Poster
Možnosti
Zdravím, dá se nastavit, aby aplikace neměla přístup k datům ani WiFi. U jiných značek to není problém zakázat přímo v nastavení aplikace, ale u samsungu to nemůžu nikde najít. Děkuji za radu.
0 Like
7 Odpovědi
SobicekCze
Hotshot
Možnosti

Dobry den,

da se nastavit aby aplikace nevyuzivala data kdyz je schozena na pozadi... Vylozene ji vsak odriznout si nejsem jisty ze pochodite - ve smyslu soucasneho uzivani. 

Aktualne cekam na samsung telefon - verim tedy ze presneji me doplni nektery z kolegu. Napriklad @fajnSnek  ..

Na iOS je jak pisete u jinych znacek... je skutecne mozne mobilni data pak aplikaci uplne vypnout. Ovsem jen u nekterych..

0 Like
Pekin78
First Poster
Možnosti
Děkuji za odpověď, jde mi o to, aby mě při používání aplikace neotravovali reklamy. Řeším to tak, že když ji používám tak vypnu data, či WiFi. Ano u ios to tak nastavit jde a android to umí taky, např xiaomi, zenfone. Jen u samsungu se mi to najit a zakázat nepodařilo. Díky
0 Like
Martinnxq
Pioneer
Možnosti
Dobrý den, pokud vám vadí reklamy tak můžete zkusit blokování reklam přes DNS server.
Nastavení>připojení>další nastavení připojení>privátní DNS
Do řádku zadejte dns.adguard.com a dejte uložit.

Pokud chcete nějaké aplikaci zakázat úplně přístup k internetu tak to jde přes tuto aplikaci https://play.google.com/store/apps/details?id=app.greyshirts.firewall
0 Like
Pekin78
First Poster
Možnosti
Zdravím a děkuji, jen se zeptám to privátní DNS blokuje jen reklamy a na nic jiného to nemá vliv? Díky
0 Like
Martinnxq
Pioneer
Možnosti
Má to vliv jen na reklamy.
0 Like
Pekin78
First Poster
Možnosti
Díky, prubnu to.
0 Like
Pekin78