Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

50% slevu na mobilní příslušenství řady Galaxy S22 Ultra

(Téma vytvořeno: 28-03-2022 08:27 PM)
176 Zobrazení
Anonymous User
Nelze použít
Možnosti
Dne 25.2.2022 jsem obdržel email... velmi nás to mrzí, ale z důvodu vysoké poptávky po nových produktech není možné doručit Váš Galaxy S22 Ultra včas...
Obdržel jsem %subjekt%. Jenže je malý háček, že v eshopu (samsung) nic pořádného není nebo je to nedostupné. Mám zelený ultra a nechci flip pouzdro, rád bych silnou nabíječku a tak. Tak si s tím kódem mohu akorát... prostě nic k tomu tam není
10 Odpovědi
Anonymous User
Nelze použít
Možnosti
To určitě, toho 25 už tam bylo kulový a nic se nezměnilo do dnešní dne. A telefon byl stejně později. Tady ze Simsonem závodit nebudu.
0 Like
Anonymous User
Nelze použít
Možnosti
Pokud má někdo o voucher zájem, rád věnuji, pošlete mi zprávu. Je platný do 31.3.
Libb
MegaStar
Možnosti

To ale nebylo na ten omluvný voucher, ne? Ten pokud vím fugnoval fakt jen na věci k S22 nebo aspoň měl tak fungovat. Já měl telefon včas :winking-face:

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

Anonymous User
Nelze použít
Možnosti
Co mám kupovat, když fyzicky nebyl telefon a v životě jsem jej v ruce neměl. A vůbec netušil, zda jej vrátím. Mám nabíječky od apple, takže nestrádám. Ten princip je tristní, relativně kvalitní věci nejsou a lagricu je tam tuny. Jediné, co pokládám dobré je spen a tato komunitní platforma. Na druhou stranu mi telefon šlape, jak málo komu tady.
Libb
MegaStar
Možnosti

@Anonymous User díky za slova o komunitě :smiling-face: Ohledně té akce, chápu váš pohled na věc, ale není třeba se strachovat, že byste bonus nedostal, resp. určitě není tohle důvod k vrácení. Pokud by vám telefon nesedl, pak (pokud jste objednával přes e-shop) samozřejmě vrátit do 14 dnů můžete, akorát už nedostanete ty bonusy.

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB

0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti

To rád slyším. Měl jsem v ruce všechny varianty a každá má něco do sebe. Pokud nevyužiješ 10x zoom, tak je plusko určitě výborná volba.

PetrKaspar
Navigator
Možnosti
Já myslel,že ten voucher dostal každej 😂
Mě přišel 25.2. zhruba 2 hodiny po tom,co mi napsali,že mi odeslali telefon

P.S. Opravdu tam nebyl žádnej výběr,jen pouzdra a USB kabel
0 Like
p858
Pioneer
Možnosti
To samé.. chtěl sem si koupit nabíječku a k tomu kryt, smutné, že sem čekal celou dobu na nabíječku k telefonu a stále ji nemají, prý možná po 1.4., což voucher neplatí.

Nakonec sem si koupil 2x smarttag+ a kryt s pouzkem, byla tak akce 50% plus akce 50% na druhe příslušenství + 10% co jsem dostal ze sluchátek.

Výsledek?
Kryt s poutkem za 222kc
2x smarttag+ za 760kc
0 Like
Anonymous User
Nelze použít
Možnosti
To pak z nás dělají...🤭