Κλείσιμο

What are you looking for?

ακύρωση
Προβολή αποτελεσμάτων για 
Αντ' αυτού αναζήτηση για 
Μήπως εννοείτε: 

Αρχικό θέμα:

Προβλήματα S22 ultra.

(Το θέμα δημιουργήθηκε στις: 25-12-2024 02:57 PM)
631 Προβολές σελίδας
Members_t6y9G8V
Student
Επιλογές

Καλησπέρα,χρόνια πολλά ,κάτοχος του s 22 ultra ,μετά την τελευταία αναβάθμιση το κινητό είναι άχρηστο , κολλάει μόνο του σβήνει ,κάνει επανεκκίνησης πολλές φορές, συνήθως αργεί να ανοίξει,απογοητευμένος πλήρως,έπειτα από επίσκεψη στη samsung μου είπαν ότι μάλλον φταίει η πλακέτα και έχει λήξει η εγγύηση 4 μήνες !!

Αναπήδηση σε λύση
13 Απαντήσεις
Λύση
Παπτας
Student
Επιλογές
Θεσσαλονίκη,ELΕSON στην Κωσταντινου Καραμανλή
bill555
Student
Επιλογές
Τα ίδια προβλήματα είχα και εγώ φίλοι μου ή κατάσταση είχε φτάσει στο απροχώρητο. Επικοινώνησα με samsung και τούς έκανα τα παράπονα μου, ευγενέστατη ή κοπέλα στο κέντρο με καθησυχάζει και μού προτείνει να το πάω στο service και να κάνουμε μια αίτηση για δωρεάν επισκευή, και έτσι έγινε. Ενεργοποίησα λοιπόν ένα παλιό samsung note 9 πού είχα και περίμενα. Είχα σχεδόν αποφασίσει αν υπάρχε κόστος παρόλου που το κινητό είχε λήξη ή εγγύηση του εδώ και επτά μήνες να αγοράσω ένα iPhone μια απόφαση πολύ δύσκολη για μένα, αφού εδώ και χρόνια δουλεύω με τις σειρές note και s τής samsung. Το φινάλε λοιπόν ήταν να μου αλλάξουν μητρική, κονεκτορα, μπαταρία και μπροστινή οθόνη πού την είχα σπασμένη και όλα αυτά εντελώς δωρεάν! Έπεσα από τα σύννεφα πού λενε και τούς ευχαριστώ πολύ, το τηλέφωνο έγινε καινούργιο ή λειτουργία του είναι απίστευτη. Παρόλα αυτά όμως θα ήθελα να επισημάνω ότι ή samsung έχει προχωρήσει αρκετά μπροστά έχει σημαντικές βελτιώσεις και αρκετή καλή δουλειά, αλλά έχει και πολλά θέματα, ένα από αυτά που είναι σημαντικό για μένα είναι το να μην μιλάνε ελληνικά οι εφαρμογές της όπως προσωπική βοηθός, τεχνική νοημοσύνη κ.α. Τώρα σκέφτομαι να αγοράσω το s 25 ultra και το s 22 ultra να το έχω για emergency καταστάσεις ή να γυρίσω στην σκέψη με το iPhone. Θέλω παρακαλώ την γνώμη σας.
Magicito
First Poster
Επιλογές
Που μίλησες φιλε μου σε ποιο τηλέφωνο. τα ίδια θέματα και εγώ μίλησα με εκπροσώπο στο whatup και για να με αποφύγει ενώ γνωρίζει το πρόβλημα με ελεγε να πάω σε ένα κατάστημα να δουν απάντηση που δεν μου καλυψε καθόλου. 1743511807388.jpg
bill555
Student
Επιλογές
Καλησπέρα... Πρώτα πήρα τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών της Samsung στο 2106897691 μου κάνανε ένα αίτημα για δωρεάν επισκευή έπειτα πας σε ένα οποιοδήποτε service samsung και το παραδίδεις, εγώ πήγα στην Καλλιθέα service samsung Ξηρουχακης
Σοφοκλέους 180 Καλλιθέα
210 9569752