Κλείσιμο

What are you looking for?

ακύρωση
Προβολή αποτελεσμάτων για 
Αντ' αυτού αναζήτηση για 
Μήπως εννοείτε: 

Αρχικό θέμα:

Προβλήματα S22 ultra.

(Το θέμα δημιουργήθηκε στις: 25-12-2024 02:57 PM)
565 Προβολές σελίδας
Members_t6y9G8V
Student
Επιλογές

Καλησπέρα,χρόνια πολλά ,κάτοχος του s 22 ultra ,μετά την τελευταία αναβάθμιση το κινητό είναι άχρηστο , κολλάει μόνο του σβήνει ,κάνει επανεκκίνησης πολλές φορές, συνήθως αργεί να ανοίξει,απογοητευμένος πλήρως,έπειτα από επίσκεψη στη samsung μου είπαν ότι μάλλον φταίει η πλακέτα και έχει λήξει η εγγύηση 4 μήνες !!

2 Λύσεις

Αποδεκτές λύσεις
Λύση
Παπτας
Student
Επιλογές
Καλησπέρα σας και καλή χρονιά, το ίδιο πρόβλημα και στο δικό μου s22 ultra, στα καλά καθούμενα πάγωμα οθόνης και επανεκκίνηση του τηλεφώνου αρκετές φορές την μέρα ,το πρόβλημα δεν λύθηκε ούτε με επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων. Το τηλέφωνο είναι από της 2/1/2025 στο επίσημο service και με ενημέρωσαν ότι θέλει αλλαγή πλακέτας, είναι εκτός εγγύησης η συσκευή, παρόλα αυτά μου έκαναν επέκταση εγγύησης δωρεάν και δεν θα πληρώσω τίποτα, υποθέτω ότι το πρόβλημα είναι γνωστό στην Samsung.

Προβολή λύσης στην αρχική ανάρτηση

Λύση
Παπτας
Student
Επιλογές
Θεσσαλονίκη,ELΕSON στην Κωσταντινου Καραμανλή

Προβολή λύσης στην αρχική ανάρτηση

13 Απαντήσεις
PKs
Big Cheese
Επιλογές
Αυτο το ζήτημα είναι γνωστό και έχει επηρεάσει πολλούς κατόχους της σειράς S22 και ακούγεται ότι προέκυψε από την τελευταία αναβάθμιση. Έχει γίνει γνωστό στη samsung και λογικά θα προσπαθήσουν να το φτιάξουν με επόμενο update.
Επιλογές
Αν είναι θέμα λογισμικού τότε πρέπει να βγει επόμενη ενημέρωση λογισμικού που θα βελτιώνει και θα λύνει αυτό το bug. Είχε συμβεί παρόμοιο πρόβλημα με επανεκκίνησεις κλπ τον Μάιο έφτιαξε με έκτακτο update λίγο καιρό μετά. Εγώ με galaxy S22 plus δεν έχω θέμα λειτουργεί κανονικά οπότε πρέπει να δεις αν είναι γενικό πρόβλημα ή για κάποιο λόγο στο δικοσου. Ανάλογα την κατάσταση καλό είναι να περιμένεις ένα update για να δεις τι συμβαίνει
ConstantineF
Helping Hand
Επιλογές
Wipe cache και reset να φανταστώ δοκιμασες;
Vaggelis700
First Poster
Επιλογές
Καλησπέρα μετά από 2 χρόνια S22 ultra στις 18/12 με την ενημέρωση το τηλέφωνο είναι για πέταμα. Δοκίμασα τα πάντα ξεκινώντας από τα απλά τίποτα. Μέχρι και update στο android μέσω υπολογιστή επίσης τπτ.
Ελπίζω να γίνει κάτι από τη samsung
fabio1983kats
Apprentice
Επιλογές
Το ίδιο φίλε μου και σε μένα. Κάτοχος s22 ultra μετά την τελευταία αναβάθμιση 18/12 την ημέρα πάνω από 10 επανεκκίνησεις σβήνει μονο του το wifi και πολλά άλλα. Έκανα καιβεγωωτοπικ εδώ αν πας πιο πίσω κατά της 22/12 αν θυμάμαι καλά. Αν βλεπει η Samsung πρέπει να κάνει κάτι γιατί αλλιώς χαθήκαμε
HarrysS22Ultra
Navigator
Επιλογές
Χρόνια πολλά παιδιά με υγεία. Αν ήταν θέμα αναβάθμισης δεν θα επηρεάζε όμως το σύνολο των s22 ultra? Στο δικο μου δεν έχω παρατηρήσει ποτέ κάποιο πρόβλημα και δεν το έχω κάνει ποτέ format από το 2022 που το αγόρασα και δουλεύει χωρίς κανένα πρόβλημα. Μηπως το πρόβλημα αυτό το δημιουργεί κάποια εφαρμογή? Δοκιμάστε να κάνετε cache clear ή να τρέξετε το galaxy app booster και στη χειρότερη factory reset μηπως και φτιάξει το πρόβλημα αυτό.
kouzou
Pioneer
Επιλογές
Καμία πλακέτα δεν φταίει. Όλως τυχαίως εμφανίζουν πρόβλημα στις πλακέτες παλαιότερα κινητά όταν βγαίνουν καινούργια μοντέλα. Ότι συνέβει σε σένα θα συμβεί και στο s25 όταν θα βγει s28.τα βγάζουν άχρηστα και ο λόγος είναι προφανής. Για να πάρεις άλλο τηλέφωνο.marketing και καταναλωτισμος.
Λύση
Παπτας
Student
Επιλογές
Καλησπέρα σας και καλή χρονιά, το ίδιο πρόβλημα και στο δικό μου s22 ultra, στα καλά καθούμενα πάγωμα οθόνης και επανεκκίνηση του τηλεφώνου αρκετές φορές την μέρα ,το πρόβλημα δεν λύθηκε ούτε με επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων. Το τηλέφωνο είναι από της 2/1/2025 στο επίσημο service και με ενημέρωσαν ότι θέλει αλλαγή πλακέτας, είναι εκτός εγγύησης η συσκευή, παρόλα αυτά μου έκαναν επέκταση εγγύησης δωρεάν και δεν θα πληρώσω τίποτα, υποθέτω ότι το πρόβλημα είναι γνωστό στην Samsung.
Members_t6y9G8V
Student
Επιλογές

Καλησπέρα και καλή χρόνια!!!σε ποιο κατάστημα το πηγές?