Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

S21 FE 5G USB-A připojení k PC nefunguje

(Téma vytvořeno: 25-02-2022 05:39 PM)
2042 Zobrazení
Members_ALCJUzv
Student
Možnosti

Zdravím,

kdykoliv se pokusím k PC s Windows připojit S21 kabelem USB-A to USB-C, tak se nepřipojí a během několika sekund přestane nabíjet. (nefunguje ani s originál kabelem, který byl u S20)

- Ve správci zařízení zůstane viset s vykřičníkem "Samsung mobile USB Composite Device" a už se neobjeví "V2">>>Chybová zpráva "Obecné/Stav zařízení/ Toto zařízení nelze spustit. (kód 10) + bylo zadáno zařízení, které neexistuje"

- S kabelem USB-C to USB-C funguje vše správně vč. režimu DEX (i s no-name kabely)

- S20 FE 5G nemá problém a funguje jak přes USB-C tak přes USB-A 

- S21 např. dobře funguje přes USB-A s klasickou nabíječkou a pak  i ve vozidle (funguje wired android auto i nabíjení)

Hádám, že se jedná o nějaký konflikt ovladačů/FW , ale už jsem zkusil snad  vše(reinstall, update různé kabely, prostřídat porty atd.) a nevím kam dál, protože S20 funguje správně, tak nevím čeho se chytit.

OS: Windows 10 poslední sestavení a nejnovější updaty(to platí i pro telefon)

0 Like
3 Odpovědi
Libb
MegaStar
Možnosti

Zkuste nainstalovat Smart Switch a pak vyberte přeisntalaci ovladačů. Ale já nic neinstaloval, ovladače mám od MS a funguje to.

Libb_0-1645813558754.png

Ještě při připojení mrkněte na oznámení, najděte to o připojení

Libb_1-1645813830229.png

Screenshot_20220225-192835_Settings.jpg

a mrkněte, co máte nastaveno. Případně jak se to chová na jiném PC?

P.S. Váš dotaz bych nejraději dával jako příklad, jak se správně ptát.

Samsung S24 Ultra Black 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB |Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds / Buds2 / Buds2 Pro / Buds3 Pro

0 Like
Members_ALCJUzv
Student
Možnosti

Děkuji za reakci, ale SS telefon nevidí(ani po reinstalu ovladačů).

S21 problem.jpg

- jak jsem psal výše např. k Infotainmentu vozidla se připojí telefon v pohodě i s no-name kabelem za pár korun :smiling-face: (s jiným PC jsem zatím němel možnost vyzkoušet)

- i po reinstalaci přetrvává stav, že přes USB-C se připojí v pohodě(funguje i DEX) a přes USB-A se už nepřipojí, ať kabel zapojím do jakéhokoliv portu vč. těch na zadní straně M/B: .. (nejvíce mne zaráží fakt, že S20 FE 5G funguje a S21 FE 5G už ne)

- zatím to vypadá, že je to neřešitelná "rakovina", ale děkuji aspoň za snahu

Jestli to nějak pomůže tak základní seznam HW mého desktopu:

M/B: ASUS Z170-A

CPU : i7 6700

RAM: 16 GB Kingston HyperX Savage

SSD: SMG 850 PRO 512 GB

0 Like
Members_4eHgOip
First Poster
Možnosti

Ahoj,
povedlo se to nakonec rozchodit? 
Ja si s tim hraju uz 2 dny a nic.
X tisic ovladacu od Samsungu, promazavani registru, aktualizace vsech ovladacu, BIOS posledni dostupny.
Co mam stejne jako ty je procesor a deska od ASUSu, akorat jina B150.
Zkousel jsem i jinej Samsung telefon a zadnej se nechytne. Na jinych PC je to OK.
DEX pres usb-C mi takz funguje.
Predem diky

0 Like