Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

USB se nepřipojí pro datový přenos

(Téma vytvořeno: 16-10-2022 01:17 PM)
1251 Zobrazení
MikyPC
Student
Možnosti
Ahoj, už si nevím rady.
Už nějakou dobu (domnívám se, že od upgradu na An12) se mi telefon nedaří do žádného zařízení, žádným kabelem, připojit přes USB. Nenaběhne ani možnost zvolit jen nabíjení nebo přenos souborů, rovnou jen nabíjení. Po nějakém hledání závady jsem vyloučil fyzické problémy s USB, tzn.nečistoty, vodu, mech.poškození atd., kabelů jsem zkoušel asi 10, jinde fungují. Pak jsem na netu gohledal něco o Recovery menu (skrze vymazání partition cache) a přístupu do něj..no další peklo. Ani jednou jsem se do toho menu nedostal. Mám exynos, takže by to snad měla být kombinace power+volume up, nicméně až po té, kdy se telefon připojí přes USB na jiné zařízení..a jsem v kruhu.. Jsem si jistý, že kdysi USB připojení šlo, nicméně nepoužívám ho tak často, jen pro zálohu rodinných médií a z toho důvodu bych teď i nerad reset do factory, přišel bych o to. Na netu něco málo podobných případů, ale nevyčetl jsem kloudné řešení. 
Poradíte?
5 Odpovědi
owljacob
Troubleshooter
Možnosti
A co ovladače?
0 Like
MikyPC
Student
Možnosti
Určitě možnost, nicméně nechytá se nikde, ani doma, ani v práci, ani na jiný mobil. Ale ok, zkusím zítra i ovladače.
0 Like
Vsil
Helping Hand
Možnosti
Zdravím, máte OTG redukci nebo flash disk s USB-C. Zkusil bych jej připojit a přes Smart Switch udělat zálohu věcí o které nechcete přijít. Když to selže tak mne napadá záloha přes Google a pod. Cloud služby.
0 Like
Michal54
First Poster
Možnosti
Ahoj, mám A54 a pro PC je neviditelný, prenos souborů přes kabel nereálný
0 Like
Kacabik
First Poster
Možnosti
Ahoj, nepovedlo se vám to náhodou nějak vyřešit? Já mám teď nově A54 a taky ho vůbec přes kabel k počítači nepřipojim. A když jsem zkoušela flash disk usb-c tak ten mi to taky vůbec nenačte.
0 Like