Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

eSIM

(Téma vytvořeno: 03-06-2023 02:01 PM)
394 Zobrazení
Kudrnac11
Explorer
Možnosti

image

Zdravím, od včera mám eSim a v nepravidelných intervalech mi vyskakuje tahle obrazovka? Je to normální? Má s tím někdo zkušenost? Když to za den vyskočí už po 3, tak je to otravné. Díky 
0 Like
10 Odpovědi
Libb
MegaStar
Možnosti
Mělo by to udělat jednou po restartu telefonu, pak už ne. Nechal jste to aktualizovat?

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

0 Like
Kudrnac11
Explorer
Možnosti
Ano, po každé jsem klikl na Aktualizovat. Tak zkusím udělat restart telefonu a uvidím jestli se to ještě objeví.
0 Like
Raddi
Big Cheese
Možnosti
Zdravím Vás, po každém restartu Vám to udělá, je to vlastnost, řešila se zde již asi 20x.

Např. zde:
https://eu.community.samsung.com/t5/galaxy-s21-series/během-čtení-sim-karet-bude-telefon-dočasně-odp...
IT technik
Kudrnac11
Explorer
Možnosti
Mě se to ale objevuje bez restartu.. Po restartu telefonu to chápu, to by mi tak nevadilo.. ale telefon normálně běží, pak vyrazím někam ven, telefon v kapse u kalhot a když ho vyndám, tak tam mám zase tuhle hlášku.. a žádný restart neproběhl..
Raddi
Big Cheese
Možnosti
Rozumím, jediné co mne napadá, je znovu napárovat tu eSim, třeba si to napoprvé nesedlo.
IT technik
0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti

Chápu, že se to děje častěji - no a my si stěžovali i na to, že to dělá po restartu. Zkuste vymazat systémové cache, návod je zde: https://eu.community.samsung.com/t5/samsung-lounge/tipy-triky-pec-n%C3%A1m-spadla-aneb-kdy%C5%BE-n%C...

P.S. Osobně se eSIM vyhýbám jako čert kříži, využil jsem to jen teď v zahraničí (Thajsko, Korea), ale jinak to vnímám spíš jako problémovou větev vývoje. Doporučil bych návrat k fyzické SIM, pokud vás u eSIM nedrží nějaký speciální důvod.

V bledě modrém to samé jsou RCS, občas se to vnutí a pak nechodí SMS. Zlatý telegraf...

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB

0 Like
Kudrnac11
Explorer
Možnosti
Přechod na eSim mě donutilo to, že fyzická SIM se mi odpojovala a pripojovala sama od sebe.. Napadá mě jestli tedy nemám problém na čtečce karet, která vyvolává chybu a následně zobrazuje tuto chybu s aktualizací eSim..
Čtečka SIM karet je součástí základní desky, nebo je to samostatný modul? Že bych ho nechal v servisu vyměnit.
0 Like
FRENKY22
Big Cheese
Možnosti
Muzu vedet proc povazujete esim za problemovou? Mam v telefonu (s23 ultra) dve esimky (levne ..za 50kc/rok od kaktusu), ktere stridave zapinam pro ruzne ucely ruznych registraci a podobnych marketingovych pasti, abych nemusel davat sve primarni cislo.
S temi esim nikdy zadny problem nebyl..volani jede, data jedou..a ano..po restartu to taky chce aktualizaci. Ale jen po restartu.
Ale na druhou stranu na fyzickou sim nedam dopustit kvuli snadne manipulaci mezi telefony. Nechci aby byla vytlacena esimkama.
0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti
Upřímně nevím, ale jestli vám zlobila i fyzicky SIM, zkusil bych projet diagnostiku a když tak raději servis

0 Like