o 11-10-2019 04:06 PM
Zdravím Community !
Jak jste se jistě mohli v posledních týdnech všimnout, tak Samsung podobně jako ostatní výrobci usilovně pracuje na updatu na novou verzi operačního systému Android Q. Jak se vlastně jmenuje aktuální verze systému? - na rozdíl od předchozích verzí, kdy Google volil jména podle cukrovinek, se nejnovější verze jmenuje prostě a jednoduše Android 10. Společně s nasazením nové verze systému dostane Váš telefon i aktualizovanou nadstavbu One UI ve verzi 2.0
Zatím se jedná o neveřejnou betaverzi, která se již dostala v vybraným novinářům. V následujících týdnech ovšem bude spuštěno veřejné beta testování, jehož cílem bude vychytat podstatné bugy, případně vylepšit aktualizaci před konečným vydáním. Veřejné beta bude spuštěna v Jižní Koreji, USA a Německu.
Jaké nás tedy čekají největší novinky v nové verzi Androidu ?
Všechny důležité novinky si můžete prohlédnout v následujícím videu.
Více detailů a obrázků můžete najít přímo ve zdrojovém ČLÁNKU.
Těšíte se na nový update pro Váš telefon, jaká novinka Vás nejvíce zaujala? O Vaše postřehy se podělte v následující diskusi. Věřím, že po uveřejnění prvních souborů, se @Libb pustí do testování a přinese detailní postřehy o nové aktualizaci.
fajnSnek
o 29-11-2019 11:59 AM
Proc si nepockate az to prijde normalne a nemusite nic resit to vam ty s 10 nejedeou?
o 29-11-2019 09:29 PM
o 30-11-2019 07:49 AM
Uživatel
@newp napsal:Proc si nepockate az to prijde normalne a nemusite nic resit to vam ty s 10 nejedeou?
Divná to otázka ve vlákně o betě... Třeba proto, že rádi zkoušíme nové věci? Třeba proto, abych měl ten systém prolezlý a v sobě, kdy to ostatním přijde přes OTA mohl už poradit? Třeba jen proto, že to jde?
o 30-11-2019 08:33 AM
o 30-11-2019 09:57 AM
o 30-11-2019 01:35 PM
Ahoj uz mam a10 a jsem maximálně spokojený, jen bych se chtel na neco zeptat.
Když mam dve sim, tak u a9 jsem sjel dolu stavovou lištu a videl jsem tam výběr výchozí sim pro hovory, sms a data, ale u a10 to nevidím, da se to zapnout? Ne ze bych to používal nějak často, spis jen přepínání dat když mi na konci měsíce dojdou osobní, tak je přepínám na firemní. Děkuji.
o 30-11-2019 03:13 PM
Uživatel
@Jirka77 napsal:Deathman666 - Jako že je čtečka na A9 pomalá? Tak s tím fakt nemám problém a zdá se mi úplně v pohodě
Ale ty notifikace na A10 to je teda něco. Teďka nemám důvod A10 ani nahazovat a na něco čekat.
Ano čtečka v A10 oproti A9 je rychlá jak blesk. Pochopíš až budeš mít A10, ten rozdíl v rychlosti je fakt obrovský. Psal jsem to už v říjnu po nahození první bety. Do té doby jsem si také myslel kdoví jak není na A9 rychlá.
o 30-11-2019 04:03 PM
Myslíš tohle? Stačí 2x potáhnout lištu dolů:
30-11-2019 04:04 PM - upraveno 30-11-2019 04:11 PM
Přesně to myslim. Tak uz se mi to povedlo :).. stačilo vypnout a znovu zapnout zobrazení informací o více sim
o 30-11-2019 06:41 PM
Však jasné, každého věc. No pořád přemýšlím co máte s notifikacemi, já si ničeho nevšiml za tu dobu co jsem měl Betu.
Asi pro mě nepodstatná věc.
Rozhodně bych si kupoval telefon za takový prachy a pak ho nechal v podstatě bez dalších vylepšení na A9.
Ale co , jak píšu každého věc.