Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Android 10 se blíží

(Téma vytvořeno: 11-10-2019 04:06 PM)
7007 Zobrazení
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

maxusuk.jpg

Zdravím Community !

Jak jste se jistě mohli v posledních týdnech všimnout, tak Samsung podobně jako ostatní výrobci usilovně pracuje na updatu na novou verzi operačního systému Android Q. Jak se vlastně jmenuje aktuální verze systému?  - na rozdíl od předchozích verzí, kdy Google volil jména podle cukrovinek, se nejnovější verze jmenuje prostě a jednoduše Android 10. Společně s nasazením nové verze systému dostane Váš telefon i aktualizovanou nadstavbu One UI ve verzi 2.0

change-1.jpg

Zatím se jedná o neveřejnou betaverzi, která se již dostala v vybraným novinářům. V následujících týdnech ovšem bude spuštěno veřejné beta testování, jehož cílem bude vychytat podstatné bugy, případně vylepšit aktualizaci před konečným vydáním. Veřejné beta bude spuštěna v Jižní Koreji, USA a Německu

Jaké nás tedy čekají největší novinky v nové verzi Androidu ?

• Podpora nových gest podobně jako v případě telefonu od Googlu či Applu. Ale pozor stávající gesta od spodního okraje zůstanou zachována!
  • Vylepšené gesto pro přepnutí do One hand mode - ovládání jednou rukou
  • Novinky a vylepšení funkce Always On z Galaxy Notes 10 - možnost aktivovat trvalé zobrazení čtečky otisků prstů
  • Nové prostředí aplikace Fotoaparát
  • Vylepšené grafické zobrazení statistik využití baterie a přepracovaná aplikace Digitální pohoda
  • Vylepšený správce připojených zařízení přes notifikační lištu - snadná správa o ovládání bezdrátových sluchátek, hodinek atd. 
  • Přepracované položky Nastavení - napři v nastavení zvuku rovnou přepnout mezi režimy Zvuk/Vibrace/Tichý
  • Přepracované aplikace Kalendář, Samsung Intenet, Kontakty, Kalkulačka, Moje Soubory a Reminder
  • Funkce nahrávání videa z prostředí telefonu, kterou má již Galaxy Note 10

Všechny důležité novinky si můžete prohlédnout v následujícím videu.

Více detailů a obrázků můžete najít přímo ve zdrojovém ČLÁNKU. 

Těšíte se na nový update pro Váš telefon, jaká novinka Vás nejvíce zaujala? O Vaše postřehy se podělte v následující diskusi. Věřím, že po uveřejnění prvních souborů, se @Libb pustí do testování a přinese detailní postřehy o nové aktualizaci.  

fajnSnek

fajnsnek2
158 Odpovědi
Deathman666
Voyager
Možnosti

ani na tom mém videu nevidíš jak se před tím než skočí na domovskou obrazovku ten obsah o kousíček posune? A když se vrátím zpět do toho nastavení,tak obsah zůstane posunutý..

0 Like
Deathman666
Voyager
Možnosti
já právě používam gesta od samsungu,google mi nevyhovuje,ale ten posun je u obou. Jinak sem teda rád že je to normální a víc se v tom hrabat nebudu a budu doufat že to opraví. a vzhledem k tomu že je to nejpoužívanější věc na telefonu vůbec,tak mi to jako uplně pidi detail nepřijde,ale jak řikam,asi sem na to moc citlivej :face-with-tears-of-joy:
Libb
MegaStar
Možnosti

Na Facebooku někdo tvdí, že dostal A10 na S10+ CZ distribuci :smiling-face:

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

Reliks
Voyager
Možnosti

A nekecá... :winking-face:x.png

Edit: Podle Samfirm je A10 na všechny tři S10 XEZ.

newp
Pioneer
Možnosti
Nekeca ted prave stahuju mam offiko XEZ
Pioteris96
First Poster
Možnosti

takisto stahujem, SK distribucia

0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti

Ano, kolega v práci má S10e a už stahuje. Takže to nakonec tak dlouho netrvalo.

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

0 Like
Deathman666
Voyager
Možnosti

Můžete prosím pak někdo vyzkoušet ty gesta(viz. moje předešlé příspěvky a video). Předpokládám, že to bude stejné, ale kdo ví..dík

0 Like
vladimir75
Explorer
Možnosti

Jj ráno jsem ji už stáhl na S10+!

0 Like