Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

ACR

(Téma vytvořeno: 04-10-2022 12:15 AM)
424 Zobrazení
JanTar
Voyager
Možnosti
Ahoj, na S10e používám nahrávání hovorů ACR, ale poslední dobou na mě pořád vyskakuje toto okno, které mě přesměruje do usnadnění, ale vůbec nevím, co po mně chce. Nevíte někdo, co mám povolit?

image

0 Like
7 Odpovědi
Libb
MegaStar
Možnosti

Je tam sekce Instalované aplikace a tam povolíte ACR.

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Ring Titan | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

0 Like
Polo12
Helping Hand
Možnosti
Hezký den, zapněte ACR v nastavení. Nastavení-> usnadnění-> instalované aplikace-> ACR a zde zvolte zapnout (povolit)
JanTar
Voyager
Možnosti
Ano, ale to mám vše povolené, tak nechápu, co ještě chce. Spíš nechápu tu položku zástupce ACR.Screenshot_20221004-081132_Accessibility_2309_1664863892.jpg
0 Like
Cupinar
Troubleshooter
Možnosti
Nektere aplikace tretich stran bohuzel vyzaduji i tyto nepodstatne zastupce
0 Like
JanTar
Voyager
Možnosti
Jenže já je mám povolené, proto nechápu, co ta aplikace ještě chce.
0 Like
Cupinar
Troubleshooter
Možnosti
Muze to delat verze systemu,na kterou aplikace neni uzpusobena.Takze pokud to nejak extremne nerusi,tak vydrzte,nez vyjde aktualizace na appku
0 Like
JanTar
Voyager
Možnosti
Díky za odpověď. Zkusím tedy počkat zda to nespraví nějaká aktualizace. Mám zaplacenou PRO verzi, tak bych byl rád, kdyby fungovala. Vím, že v tomto případě za to vývojář až tak nemůže, protože mu hází klacky pod nohy systém, kde je nahrávání hovorů u nás zakázáno.
0 Like