Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Ozvena pri hovoru na druhé straně

(Téma vytvořeno: 11-09-2022 12:34 PM)
1245 Zobrazení
ondratrpi
Apprentice
Možnosti
Dobrý den, minulý týden jsem si koupil telefo samsung galaxy S10e. A mám problém při telefonování, jelikož druhá strana se slyší s ozvěnou, ovšem pokud přepnu hovor na reproduktor, problem zmizí. 
0 Like
9 Odpovědi
CCIVVUGPF
Navigator
Možnosti
Dobrý den! Já mám Samsung Galaxy A40. Moc tomu nerozumím, avšak jen mě napadlo, že to třeba může být jen přechodné. Někdy se mi stalo taky, ale že já jsem slyšel ozvěnu sebe sama vůči druhému. Někdy se to objevilo a zas to zmizelo. Omlouvám se, zda jsem moc nepomohl, ale víc nevím, co bych Vám poradil. V úctě. @CCIVVUGPF .
Karel Václav Fürst
ondratrpi
Apprentice
Možnosti
Děkuji za odpověď, měl jsme telefon Samsung a50, hovory probíhaly úplně normálně. Proto mě mrzí že když si člověk koupí takto dráhy telefon tak narazí na úplně blbý problém
0 Like
CCIVVUGPF
Navigator
Možnosti
Napadá mne, zkuste udělat restart. Mě to kolikrát vyřeší různé věci 🙂
Karel Václav Fürst
Vsil
Helping Hand
Možnosti
Zdravím, může jít o hardwarový problém s mikrofonem pro filtrování okolního hluku. Doporučuji kontrolu přes aplikaci Samsung Members, případně servis.
ondratrpi
Apprentice
Možnosti
Diagnostika v aplikaci samsung members vyhodnotila vše v pořádku, do autorizovaného servisu plánuji jít v týdnu
0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti
Dobrý den, toto většinou souvisí se sítí. Zkuste následující kroky:
- výměna SIM za novější
- zakažte VoLTE
- dělá to všude nebo spíše jen na některých místech? Pokud jen někde, kontaktujte operátora.
- dělá to ať voláte komukoliv nebo jen některým lidem? Je možné, že je problém u nich, resp. vaše mobily si nerozumějí (tohle by byla kombinace všech předchozích věcí)

Podobné věci se řeší pravidelně u nových modelů, než se síť vyladí. Ještě mě napadá, máte aktualizován firmware?

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

ondratrpi
Apprentice
Možnosti
Nemyslím si že výměna SIM by pomohla, měl jsem ji v telefonu Samsung a50 tam hovory fungovaly
0 Like
ondratrpi
Apprentice
Možnosti
Podle mě je to nejspíše hardwarová vada mikrofonu na filtrování šumu, protože když přepnu na hlasitý odposlechy, tak problém zmizí
0 Like
honza63
Pioneer
Možnosti
Jedná se o odposlech
0 Like