Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

Galaxy Unpacked już 05 sierpnia 2020 - bądź z nami!

(Temat utworzony: 09-07-2020 02:23 PM)
4294 Wyświetlenia
EwaK
Hotshot
Opcje

Cześć!

Wielkimi krokami nadchodzi wielkie wydarzenie - kolejne Galaxy Unpacked

Unpacked.PNG

Już 05.08.2020 będziemy świadkami nowych premier urządzeń. Jak sądzicie, co zostanie zaprezentowane tym razem? 

Zobaczcie zwiastun wydarzenia, który dodał Szewcu 😍

Pierwszy raz Unpacked odbędzie się w 100% online. Przygotujcie więc wygodny fotel, przekąski i dołączcie do nas, odkrywając najlepsze nowinki technologiczne.

Na stronie wydarzenia możemy zaznaczyć, co najbardziej nas interesuje. Lista wygląda intrygująco :face-with-tears-of-joy: Myślicie, że coś z tej grupy również zostanie zaprezentowane?

Unpacked 2.PNG

W celu zapisania się należy wejść na stronę: https://www.samsung.com/pl/unpacked/ i podać podstawowe dane :smiling-face:

Kto będzie oglądał razem z nami?

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
Szewcu72
MegaStar
Opcje

Pozwolę sobie zamieścić ten trailer i w tym wątku.

Galaxy Unpacked August 2020 : Official Trailer #1

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

25 Odpowiedzi
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@EwaK, dziękuję za informację. Jestem bardzo ciekawy jak będzie wyglądał tegoroczny Unpacked oraz czym zaskoczy nas firma Samsung. Na wydarzenie już się zapisałem :winking-face:

W formularzu wskazałem, że najbardziej jestem zainteresowany składanym telefonem oraz nowymi słuchawkami. Czekam również na następcę modelu Note10! Zapowiada się bardzo interesujący początek sierpnia :thumbs-up-sign-emoji-modifier-fitzpatrick-type:

vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

Ja zapisałem się z poziomu Samsung Members :smiling-face:

PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Zapisany :smiling-face:Galaxy UnpackedGalaxy Unpacked

Szewcu72
MegaStar
Opcje

Z miłą chęcią, jak zawsze. Co do zainteresowań, to oczywiście telefony z linii "Z" i fasolki.

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
konto_usunięte
Voyager
Opcje

@PrzemekM @vdsl2  ja także zapisany :face-with-tears-of-joy:

mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

TM-Roh-Next-Normal-Editorial_main1.jpg

TM Roh, prezes i szef działu Mobile Communications w Samsung Electronics, przekazał informację, że 5 sierpnia zostanie zaprezentowanych aż pięć nowych urządzeń, które realizują wizję firmy dotyczącą bycia innowatorem nowych rozwiązań mobilnych:

At this summer’s Galaxy Unpacked, we’ll be introducing five new power devices. These devices deliver on our vision to be the innovator of new mobile experiences that flow seamlessly and continuously wherever we go. They combine power with seamless functionality, whether you’re at work or play, at home or away. In the Next Normal, you will be empowered to live life to the fullest with these devices in your hand (and in your ears, and on your wrist.)

Co prawda nie poznaliśmy konkretnych urządzeń, ale z powyższej informacji wynika, że będą to urządzenia trzymane w naszych dłoniach, zakładane na nadgarstek oraz wkładane do uszu. Dzięki temu możemy wytypować urządzenia, które zostaną zaprezentowane:

1. Smartfon - nowa seria Galaxy Note20
  2. Składane urządzenie - nowy telefon Galaxy Z Fold 2
  3. Słuchawki - Galaxy Buds Live
  4. Tablet - nowa seria Galaxy Tab S7
  5. Smartwatch - zegarek Galaxy Watch 3

Na które urządzenie czekacie najbardziej?

mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Pojawił się nowy film promocyjny dla zbliżającego się wydarzenia Galaxy Unpacked 2020. Miłego oglądania!

mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

W najnowszym zwiastunie Galaxy Unpacked August 2020, który możecie zobaczyć w tej wiadomości pojawił się zarys urządzeń, które zobaczymy podczas zbliżającego się wydarzenia.

Od lewej: Galaxy Tab S7, Galaxy Buds Live, Galaxy Watch 3, Galaxy Z Fold  2, Galaxy Note20Od lewej: Galaxy Tab S7, Galaxy Buds Live, Galaxy Watch 3, Galaxy Z Fold 2, Galaxy Note20

Rozwiązanie
Szewcu72
MegaStar
Opcje

Pozwolę sobie zamieścić ten trailer i w tym wątku.

Galaxy Unpacked August 2020 : Official Trailer #1