Κλείσιμο

What are you looking for?

ακύρωση
Προβολή αποτελεσμάτων για 
Αντ' αυτού αναζήτηση για 
Μήπως εννοείτε: 

Αρχικό θέμα:

*Zoom camera*

(Το θέμα δημιουργήθηκε στις: 07-03-2022 04:12 PM)
95 Προβολές σελίδας
juann_s25u
Hotshot
Επιλογές
Καλημέρα και καλή σαρακοστή...
Έχω το note 20 ultra....στην κάμερα έχει ζουμ που κάνεις πολύ κοντινό κάποιο πράγμα;;;
Π..Χ... Αν βάλω κάτι πολύ κοντά στην κάμερα το εστιάζει και φαίνεται καθαρά όπως άλλα κινητά...;;; Γτ σε εμένα όχι και τόσο...tnx..🙏
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Ούτε τα s21 ultra s22 ultra έχουν dedicated macro lens, με ai γίνεται κ αλλαγή εστιακού σημείου.
juann_s25u
Hotshot
Επιλογές
Στα δέκα εκατοστά κοντά καθαρίζει πιο κοντά όχι λέει να τραβήξω την κάμερα λίγο πιο μακριά
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Στα 10 εκ αλλά σου αλλάζει το zoom στο 2χ, σωστά?
juann_s25u
Hotshot
Επιλογές
Ναι στα δέκα εκατοστά αριστερά κάτω λέει 2Χ....και αν το πατήσω λέει να τραβήξω λίγο την κάμερα για καλύτερη εστίαση... τεσπα έχω μπερδευτεί λίγο αλλά οκ
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Τι να σου πω, πάει σχεδόν 1μισης χρόνος από τότε που είχα το note 20 ultra και είχε και το android 11 τότε...
juann_s25u
Hotshot
Επιλογές
Να σε ρωτήσω κάτι άσχετο ενός φίλου μου έχει το 13 pro max iPhone σε αυτόν είναι καλύτερο το macro σε σχέση με το δικό μας
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Ούτε αυτό έχει dedicated macro lens, και αυτό με τον wide φακό και close up focus το κάνει, πως τα s21 ultra / s22 ultra. Δεν έχω κάνει συγκριτικό για να σου πω με ακρίβεια...
juann_s25u
Hotshot
Επιλογές
Εγώ πάντως έχω όπως τα s21 ultra 22...? Η εμένα με note 20 ultra είναι αρχαίο
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Εσένα είναι όπως τα s21 ultra s22 ultra αλλά λίγο πιο παλιό, όπως του s20 ultra, πάλι τον 12mp ultra wide χρησιμοποιεί αλλά στο δικο σου και στο s20 ultra δεν είναι PDAF αυτός ο φακός, δεν έχει δλδ auto focus με αποτέλεσμα να μη μπορεί να κάνει αυτήν την αυτόματη μετάβαση και καθάρισμα της εικόνας όπως στα s21 & 22 ultra...
juann_s25u
Hotshot
Επιλογές
Πφφφφ αρα από δω πάμε από κει...πρεπει να πάρουμε τα new....🤷🤷 τέλος πάντων... ευχαριστώ για όλα 🙏