o 04-05-2020 08:21 PM
Ahoj prosím o radu.Když otevřu aplikaci "Telefon" a na záložce "Poslední" mi vpravo nahoře u tří teček svítí notifikace "N" ,když to rozkliknu nic dalšího se neobjeví.Po rozkliknutí to info zmizí.Objevuje se mi to nepravidelně.Nevím co by to mohlo být.Objevuje se to i když mi nikdo nevolá.Nevíte co to může oznamovat?
o 05-05-2020 08:54 AM
Hezký den @fachinelli
Vyzkoušejte v Nastavení -> Aplikace -> Telefon - Úložiště dát položku Vymazat data a Vymazat paměť - POZOR - smaže historii hovorů
Dále prosím zkontrolujte v Galaxy Store zda máte poslední aktualizace aplikace Telefon.
Děkuji Vám
06-05-2020 06:18 PM - upraveno 06-05-2020 08:19 PM
Dobrý den ,děkuji za odpověď ,vyzkouším.
P.S.tak nepomohlo,no.Ale i tak díky.Jinak aktualizace volný prodej.
o 06-05-2020 11:18 PM
Díky za zpětnou vazbu. Říkáte, že se oranžová tečka zobrazí, ale žádná položka už pak označená není ? Mě to občas dělá, že Samsung aplikace mi zobrazí oranžovou tečku, pokud je dostupná aktualizace.
o 07-05-2020 06:35 AM
Přesně ta tečka se zobrazuje, pokud je v tom menu nějaká věc k vyřízení. Nový doplněk, aktualizace... nemusí být hned v nejvyšší úrovni. Zkuste O aplikaci, jetsli tam nebude nabízená aktualizace. Nebo jestli nedoporučuje Místa.
o 07-05-2020 11:10 PM
Ahoj ta oranžová tečka se objevuje jen v te jedné záložce Poslední.Zkoušel jsem jít dál do podmenu tří teček,ale na nic jsem nenarazil.Vše mám aktualizované.Zkoušel jsem i porovnat menu s mobilem od manželky ma s10e a má to nastavené stejně a ji se nic neobjevuje. Není to nic hrozného,jen nevím co to může způsobovat.Po chvíli se mi nabídne znova ta oranžová informace. Taky jsem zkoušel podržet ty tři tečky,skočí hláška ..další možnosti.. klepnu na to a nic. Tak já nevím co by to mohlo dělat..........
o 08-05-2020 07:16 AM
Máš aktivní to doporučování podle Místa? Pokud jo, zkus to vypnout. Ale přiznávám, že už jen tipuju.
Já také nemám rád, když software dělá něco a já nevím, co...
08-05-2020 12:33 PM - upraveno 08-05-2020 12:34 PM
Ahoj dík za reakci.Normálně jsem nad tím teď seděl asi 2 hod a nic.Ty místa mám vyplé.Napadlo mě ještě ,že app je propojená s Kontakty a opravdu byla tám možnost sdílet kontaky,to jsem zrušil a doufal...,ale marně.Vymazal jsem pak komplet záložku Poslední,nemám tam teď žádné volané čísla a přesto tam skočí,většinou po připojení na internet přes wifi opět ta notifikace u tří čárek,nebo co je to N v oranžovém kolečku něco jiného?Asi budu muset provést tovární a hard reset....už z toho začínám mít trauma
o 08-05-2020 01:27 PM
Máte povolené volání přes WiFi, že by se to projevovalo takhle?
Továrko bych nedělal, ono to pak vyskakuje to "N" všude možně, to by to trauma jen zhoršilo
09-05-2020 09:44 PM - upraveno 15-05-2020 06:15 PM
Ahoj,wifi-volání povolené nemám.Ale má to nějakou souvislost s internetem.Když kliknu na tři tečky v aplikaci Telefon/Poslední a je tam to N tak pak zmizí,objeví se při spuštění internetu.
P.S. asi budu muset udělat hard a tovarní nastavení.........něcoje špatně.
@Libb napsal:
Máte povolené volání přes WiFi, že by se to projevovalo takhle?
Továrko bych nedělal, ono to pak vyskakuje to "N" všude možně, to by to trauma jen zhoršilo