Κλείσιμο

What are you looking for?

ακύρωση
Προβολή αποτελεσμάτων για 
Αντ' αυτού αναζήτηση για 
Μήπως εννοείτε: 

Αρχικό θέμα:

WiFi...

(Το θέμα δημιουργήθηκε στις: 24-11-2021 06:19 AM)
194 Προβολές σελίδας
juann_s25u
Hotshot
Επιλογές
Συνέχεια κάνει αποσύνδεση το WiFi του κινητού με το ρούτερ... βασικά το σήμα χάνεται και έρχεται..... Π.Χ..((βλέπω βίντεο στο YouTube σταματάει και ξανά επανέρχεται))Και είναι κάπως όλο αυτό συνέχεια.... Κάποια λύση παρακαλώ??🙏
8 Απαντήσεις
Tassos1
Voyager
Επιλογές

Καλησπέρα @juann_s25u 

Υπάρχει μήπως στον χώρο κάποιο extender για την αναμετάδοση του σήματος. Είναι πιθανό να ευθύνεται αυτό. Εάν όχι, θα πρότεινα μια επαναφορά των ρυθμίσεων δικτύου, απλά θα χρειαστεί να επανασυνδεθείς εκ νέου στο wifi σου.

juann_s25u
Hotshot
Επιλογές
Όχι δεν υπάρχει κάτι τέτοιο....Και εννοείτε έκανα όχι μια αλλά περισσότερο reset router ... Αλλά δεν βλέπω διαφορά...πάντα χάνω το σήμα σε σύνδεση με το note 20 ultra μόνο....έχω και άλλη συσκευή και όλα καλά
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Ο @Tassos1 εννοεί να κάνεις επαναφορά στο κινητό τις ρυθμίσεις δικτύου όχι reset το router σου. Πήγαινε ρυθμίσεις, γενική διαχείριση, επαναφορά κ επέλεξε επαναφορά ρυθμίσεων δικτύου. Απλά να ξέρεις πως θα χαθούν όλοι κωδικοί από αποθηκευμένα δίκτυα που έχεις συνδεθεί.
juann_s25u
Hotshot
Επιλογές
Ευχαριστώ πολύ..το έχω κάνει και αυτό....δεν ξέρω τι άλλο παίζει..😏😏
Ermis06
Helping Hand
Επιλογές
Vodafone εχεις;;
juann_s25u
Hotshot
Επιλογές
Όχι ..cosmote ... Χάνει τα βελάκια από το σήμα του WiFi που βλέπουμε επάνω δεξιά.... Μετά επανέρχεται... το κάνει αρκετά μέσα στην μέρα...
Ermis06
Helping Hand
Επιλογές
Λογικά ο παροχος φταει και εμενα Vodafone τα ιδια μου κάνει..
dmtris26
Troubleshooter
Επιλογές
Τοχα πάθει φίλος σε xiaomi παλιά, αλλά σε 1 βδομάδα είχε στρώσει (μετά από update αν θυμάμαι καλά το έπαθε)