Κλείσιμο

What are you looking for?

ακύρωση
Προβολή αποτελεσμάτων για 
Αντ' αυτού αναζήτηση για 
Μήπως εννοείτε: 

Αρχικό θέμα:

Wifi....

(Το θέμα δημιουργήθηκε στις: 31-03-2022 04:15 PM)
268 Προβολές σελίδας
juann_s25u
Hotshot
Επιλογές
Πάτησα κατά λάθος κοινοποίηση QR code wi-fi μέσο quick chare και μετά μου έλεγε ότι που πήγα να το διαγράψω να προσέχω που κοινοποιώ το QR code γιατί μέσω web μπορούν να κλέψουν αρχεία δεν ξέρω τι έκανα κατά λάθος πάτησα αυτό το πράγμα και μετά το διέγραψα τι είναι αυτό μπορείτε να μου πείτε ευχαριστώ....
11 Απαντήσεις
juann_s25u
Hotshot
Επιλογές
Και από ότι διάβασα αυτό που διέγραψα γράφει ότι στάλθηκαν ιστορικό κοινοποίηση συνδέσμου 111 kb από 5 GB.... Δεν ξέρω τι είναι αυτό μπορείτε να με βοηθήσετε το διέγραψα όντως
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Quick share για που?? Σε ποιον?? Δες εικόνα, έχει επιλογές που θα κάνει quick share...Screenshot_20220331-203646_Samsung Members.jpg
juann_s25u
Hotshot
Επιλογές
Έλεγε να κάνω κοινοποίηση εγώ ήθελα να στείλω στο άλλο κινητό αλλά έγραψε ότι πήγε σε Web..στα το έσβησα λέω μην έμεινε τίποτα εκκρεμές
juann_s25u
Hotshot
Επιλογές
Που το έσβησα δηλαδή τώρα δεν μπορεί κάποιος να με βρίσκει να με κοινοποιήσει το internet ή να έχει πρόσβαση σε μένα??
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Μπορεί, απλά έσβησες την συγκεκριμένη αποστολή.
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Που σε web, δε μπορεί να κοινοποιήσει σε web...
juann_s25u
Hotshot
Επιλογές
Μακάρι... Απλά έτσι έγραφε ότι η αποστολή ήταν ανοιχτή μέχρι Απρίλιο σε Web..... Δεν γνωρίζω περισσότερα....🤷
juann_s25u
Hotshot
Επιλογές
Όταν λες μπορεί;;;;; Εγώ δεν θέλω να με βρίσκει.... εφόσον την έσβησα θα με βρίσκει κάποιος!?;;
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Μην αγχώνεσαι, αφού το έσβησες πριν το παραλάβει κάποιος, δεν το έχει κανείς. Ανοιχτή θα ήταν σε κάποιον που την έλαβε, μέχρι την λήξη της. Στην ουσία κοινοποιησες το qr code για να συνδεθεί κάποιος στο wifi που αντιστοιχεί. Αν δλδ κάποιος που μπορεί να πήρε την κοινοποίηση, βρεθεί κοντά στο wifi σου κ ξέρει ότι είναι αυτό, θα συνδεθεί....