Κλείσιμο

What are you looking for?

ακύρωση
Προβολή αποτελεσμάτων για 
Αντ' αυτού αναζήτηση για 
Μήπως εννοείτε: 

Αρχικό θέμα:

Update

(Το θέμα δημιουργήθηκε στις: 13-04-2021 02:35 PM)
454 Προβολές σελίδας
juann_s25u
Hotshot
Επιλογές
Τα note 20 ultra πήρανε το update ασφαλείας Απριλίου;; 
16 Απαντήσεις
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Εμένα είναι ελληνικό, ελεύθερο από παροχο. Βασικά ότι λογισμικό και να βάλεις με Odin πάντα κρατάει για ποια αγορά προοριζόταν το κινητό. Οπότε δεν νομίζω να κερδίσεις κάτι. Αν πας όμως Ολλανδία και βάλεις και sim της t mobile, μπορεί και να τα παίρνεις νωρίτερα!😁😁😁
juann_s25u
Hotshot
Επιλογές
Ε ναι ισως πάω Ολλανδία τότε...να πάρω τα update 😤🤣🤣🤣
scooby318
Student
Επιλογές
Εγω το α70 πηρα σημερα
Λαμπρος
Pioneer
Επιλογές
Εμένα πήρε του Απριλίου χθες. Αλλά επισκέφτηκα Samsung services και το φτιάξανε γιατί δεν μου είχε πάρει ενημέρωση ασφαλείας από Δεκέμβριο και ui3.1.
juann_s25u
Hotshot
Επιλογές
Ωωω ...μια χαρά Λάμπρο....τι ακριβώς σου είπαν τί θέμα είχε τελικά και αργούν τόσο σε αναβαθμίσεις;;;; Αν είναι να το πάω και γω....
Λαμπρος
Pioneer
Επιλογές
Εμένα το μόνο που μου είπαν είναι ότι σου κόλλησε το λογισμικό και γιαυτό δεν έκανε αναβάθμιση. Όταν υπάρχουν θέματα και έχει περάσει καιρός κατευθείαν στο service. Εγγύηση έχει. Οπότε όλα οκ. Επίσης μια συμβουλή που μου είπαν στο service. Αν βάλεις τζαμακι προστασίας εκτός Samsung η Εγγύηση πάει περίπατο! Και τζαμακι επίσημο της Samsung για note20 ultra δεν υπάρχει! Μόνο αυτό που φοράει και κατόπιν παραγγελίας.
juann_s25u
Hotshot
Επιλογές
Εννοείται οκ.. ευχαριστώ...εγώ ούτως ή άλλως και αυτό το τζαμάκι που είχε το έβγαλα δεν μου αρέσουν και δεν βάζω ποτέ...