Κλείσιμο

What are you looking for?

ακύρωση
Προβολή αποτελεσμάτων για 
Αντ' αυτού αναζήτηση για 
Μήπως εννοείτε: 

Αρχικό θέμα:

Security Patch Update On Note 10+ Wooow!!!

(Το θέμα δημιουργήθηκε στις: 05-06-2024 12:18 PM)
416 Προβολές σελίδας
MyAnninos
Explorer
Επιλογές
Παιδία μετά απο καιρό έλαβα ενημέρωση στο note 10 plus μου απιστευτο. Λες να αναγενηθει απο τις στάχτες του το note 10 να μας ετοιμάζουν καμία εκπληξη?? Μπράβο samsung συνέχισε. #samsunggalaxynote10plus #samsunggreece #samsungupdate 

image

12 Απαντήσεις
Επιλογές
Είναι μικρό βελτίωση. Πήρε και το παλιό μου τηλέφωνο που το χρήσιμοπιο σαν δεύτερο A70 το οποίο είναι εκτός υποστήριξης πάνω από ένα χρόνο. Το πιθανότερο είναι να λάβουν τέτοιο έκτακτο update τόσο οι υποστιριζομενες συσκευές όσο και παλιότερες
nikoskatsouros
Navigator
Επιλογές
Ξέρουμε αν θα πάρει και το S10?
MyAnninos
Explorer
Επιλογές
Ναι, αν και είδα ότι ακόμη το security patch August 2023 γράφει ακομη.
Επιλογές
Ναι και σε A70 1 Δεκεμβρίου του 2022 γράφει. Δεν αλλάζει κάτι στο επίπεδο ασφάλειας. Απλά βελτιώνει την σταθερότητα της συσκευής
MyAnninos
Explorer
Επιλογές
Τώρα που κοίταξα και το S10e κινητό μου δεν μου πέταξε κάποια αναβάθμιση. Ίσως αργότερα.
Sabbath7-S25-ULTRA
Troubleshooter
Επιλογές
Όντως μπράβο στην Samsung πού συνεχίζει την υποστήριξη παλιών flagships, έστω και με security patches, ειλικρινά δεν το περίμενα!!!
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Αν κρίνει η εταιρία ότι υπάρχει κενό που πρέπει να καλυφθεί τότε όσος καιρός και να εχει περάσει, βγάζει ενημέρωση.
Sabbath7-S25-ULTRA
Troubleshooter
Επιλογές
Φαντάσου ότι έχω και ένα S20 fe το οποίο όμως παίρνει μόνο security patches, λογικά λόγω της πολιτικής της Samsung είναι και αυτά μέχρι 4 χρόνια αφού έχει πάρει ήδη και τις τρεις μεγάλες αναβαθμίσεις, οπότε σού κάνει εντύπωση αν μη τι άλλο!!!
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Εγώ είχα ένα galaxy note 10.1 2014 edition ταμπλετ το οποίο πήρε ένα security patch 8 χρόνια μετά! Έπαθα πλάκα! Το οποίο μετά βίας είχε υποστήριξη 2 ετιας και είχε αλλάξει μόνο ένα android αντε το πολύ δύο...