Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Reproduktor

(Téma vytvořeno: 26-08-2019 06:45 PM)
865 Zobrazení
mtin
First Poster
Možnosti

Na mojom Galaxy Note 10+ pri počúvaní hudby sú citelné vibrácie zo zadnej časti, od polovice nahor. Aj keď je v púzdre.

Je to vada, alebo je to normálne, teda, že OK?

Dosť je to nepríjemné pri práci s mobilom v ruke.

0 Like
8 Odpovědi
pRo_lama
Voyager
Možnosti

Bohužiaľ to vyzerá byť "funkcia" nového Note 10+. Tiež som si to ako prvé všimol.

fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Zřejmě to bude způsobeno konstrukčním řešením horního reproduktoru. S10 má reproduktor ještě "klasicky" u horního kraje a toto chování nepozoruji. Zřejmě dochází k rezonanci rámem a zadní skleněné časti. Dělá to i při nízkých hlasitostech ?

fajnsnek2
pRo_lama
Voyager
Možnosti

Pri najnižších hlasitostiach to nie je cítiť. Ale keď chceš počúvať hudbu alebo pozerať YT, tak tam musíš mať vyššiu hlasitosť a vtedy to dosť cítiš aj cez ochranný kryt.

bioenzym
First Poster
Možnosti
Čus,ja koupil telefon včera a dělá mi to samé. Cítím lehkou vibraci když mám položenej prst jako u foťáku i při normální telefonování. Když si pustim něco na youtube co má více basů tak to vibruje docela hodně. Volal jsem i na zákaznickou linku a tam mi k tomu samozřejmě nic neřekli. Docela rád bych věděl jestli je to opravdu normální nebo je to třeba chybná serie abych to dal opravit.
0 Like
Jenycek
Apprentice
Možnosti

V těch místech je uložený reproduktor (zde foto iFixit) a jak jsem pochopil, tak zvuk prochází kanálem pod displejem do úzké štěrbiny mezi dispejem a rámem.

0 Like
bioenzym
First Poster
Možnosti

ok,takže by ty vibrace měly být normální.

0 Like
Judes1
Pathfinder
Možnosti

Tie vibrácie cítim aj na mojom zariadení, myslím si že to nie je vada ale vlastnosť a bude to citeľné na všetkých zariadeniach typu Note.

-----------------------------------------------------------------------------------
Samsung Galaxy Note 10 Plus
Galaxy Buds +
0 Like
AndroidGuru
Maestro
Možnosti

Zdravím Vás, mám to také na Note10+, ale pouze pokud dám hlasitost hodně nahlas a myslím si, že to je normální.