Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Problem s 4g internetom

(Téma vytvořeno: 25-09-2020 12:01 AM)
1050 Zobrazení
Lendo66
Troubleshooter
Možnosti

Mam problem s 4g internetom od 4ky.Predtym som mal samsung s9+ a nebol problem teraz na note 10+ problem mam....Ked som doma mam 4/4palicky signalu a 4g internet ide bezproblemov.V praci mam 2/4 paliciek signalu a 4g internet chvilu ide potom nie,stale ukazuje 4g a 2 palicky,ale nenacita,potom sa rozbehne,a zasa nejde.S galaxy S9+ mi to v praci islo 99%casu,teraz mozno tak 50%.Simku mam tu istu,siet 4g.Kde moze byt problem?Vdaka.

0 Like
16 Odpovědi
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Hezký den @Lendo66 

problém bude patrně v tom, že telefony, které porovnáváte, mají rozdílnou citlivost antén. V tomto případě má Vás starý Galaxy S9+ citlivější anténu, proto přijímá signál lépe. Máte na Note 10+ nějaké pouzdro ? Pokud by problém s příjmem signálu byl výrazný i na jiných místech, případně Vám i vypadávaly hovory, asi bych uvažoval o návštěvě servisu, takový případ jsem tady už měli.

fajnsnek2
0 Like
Lendo66
Troubleshooter
Možnosti

Puzdro nemam,myslim ze tiez som mal v praci na tom istom mieste(za stolom) 2 palicky len.Ono 2/4 moze sposobovat ze to vypadava? Napr. 5 minut ide,potom nie,potom aj dlhsie to ide. Ikona 4g tam svieti stale...

0 Like
Lendo66
Troubleshooter
Možnosti

Kolegyna mala tiez problem s internetom v praci,jej sa to stava castejsie,ale ona ma inu znacku,ale mne to vtedy slo na s9 superr a jej nie,teraz som na tom asi horsie.Signal nevypadava,nejdem pod polovicku intenzity v meste. Skusim dnes vziat oba mt do prace a uvidime...

0 Like
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

@Lendo66  muže se stá, že v místě Vašeho pracoviště je zrovna pomezí signálu vysílačů a každý z telefonů se s tim vypořádá po svém - některý hůře, některý lépe...

fajnsnek2
Capita151W
Helping Hand
Možnosti
trochu se mi zdá že spis je zázrak že tam ta S9 šlape. Jsou ty trampoty jen v té práci nebo i jinde?
0 Like
Lendo66
Troubleshooter
Možnosti

Zatial nemam vyskusane inde,doma v panelaku ide ok,byvam aj pracujem pomaly v strede mesta...No v praci obcas mala s9 polroblemybz rychlostou,signal asi narovnako ako na note 10.Zaujimave je ze ked tej kolegyne blbol vtedy mne na s9 isiel normalne(obaja mame 4ku 4g)...teraz to blbne obom,mne o dost viac...

0 Like
Lendo66
Troubleshooter
Možnosti

Porovnal som signal,mobili vedla seba na stole doma. Prvy screeenshot je s9+,druhy note 10+

S9+ screenshot_20200925-101938_Network Signal Info.jpg

Screenshot_20200925-101926_Network Signal Info.jpg

0 Like
SobicekCze
Hotshot
Možnosti
Asi to nebude rada, ale zkusenost. Osobne mam take Note10+ a musim rict ze reaguje na vnitrni prostory co se signalu tyce dost citlive. Aktualne jsem v budove ktera ma 6 pater, skoro v poslednim sedim a 1 carka 4g. To same v budove v praci 2-3 carky max... a doma musim mit zapnute volani skrz WIFI povolene, jinak bych si take moc nezavolal (1-2 carky)

S note9 jsem mel signal o chlup lepsi, ale napriklad na S10+ byla situace podobna.

Staci ale popojit k oknu a signal behem vterinky vyleti z 1-2 carek na temer plne, tzn ze citlivost na ruseni nebo prekazky je dost vysoka.

Pritelkyne ma Note20 a se signalem je na tom podobne.. Prisuzoval bych to prave hodne ruseni okolnich zarizeni, konstrukci mista kde se nachazite atd...jeste kdyz jsem mel kdysi "JáTelefon X" 🍎😅 tak jsem zazival uplne to same mozna jeste hur, to mi litalo jak na horske draze. Opravdu tedy dle meho zalezi na hromade aspektu a myslim ze se nejedna o nic zvlastniho.

Telefonu, technologii, chytre domacnosti a vseho je cim dal vice a tech signalu co se navzajem prekryva je hromada coz muze zpusobovat i horsi signal.. Pokavad ale nejaky signál prijimate a fungujete - povazoval bych to za normalni zalezitost.
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

@SobicekCze  Díky za doplnění 🙂

@Lendo66  na základě kolegy mě napadá vyzkoušejte doma ještě změřit signál na S9+ a Note 10+ venku, abychom viděli jaký bude rozdíl tam. Jinak se potvrdilo co jsem říkal - v místě kde se pohybujete není signál až tak silný a Note 10+ má bohužel krapet horší citlivost. V součtu se tedy s Note 10+ dostáváte do oblasti horšího signálu, zatímci S9+ je ještě OK

Dalším holým faktem je, že dnešní moderní kancelářské budovy dost často fungují jako Faradayova klec - např. v budově, kdy se v místě dělala optimalizace vysílačů jsem byl dost často bez signálu, a nyní mám tak 2-3 čárky... Jelikož jsem připojený na Wi-fi a hovory fungují tak to zásadně neřeším. 

dbm-meter-TOP.jpg

fajnsnek2