Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

ONE UI 3.0 NOTE 10+

(Téma vytvořeno: 11-11-2020 11:46 PM)
2347 Zobrazení
Anonymous User
Nelze použít
Možnosti
Dobrý den,

Jak si mohu aktualizovat telefon na ONE UI 3.0 nebo se zaregistrovat do beta test programu?

Děkuji.
0 Like
Přejít na řešení
PetrV
Troubleshooter
Možnosti

Čau,  po aktualizaci na A11 už mě nefunguje recovery jako dříve , kombinace tlačítek, změnili postup jak se tam dosta ?

S25 ultra 512GB
0 Like
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Ahoj @PetrV a úvodem přeji vše nej do nového roku.

Do recovery se dostaneš stejně jako dříve- Dvojhmatem, ale nyní je nutné do telefonu ještě zapojit USB kabel

fajnsnek2
PetrV
Troubleshooter
Možnosti

I tobě vše nej  v novém roce . 

Díky vyzkouším,  do recovery  jsem se dostal přes PC , kabel připojit mě nenapadlo,  díky 

S25 ultra 512GB
0 Like
PetrV
Troubleshooter
Možnosti

To je zvláštní u mě to nefunguje , po chvíli zavibruje a spustí se normálně,  najede telefon 

S25 ultra 512GB
0 Like
PetrV
Troubleshooter
Možnosti

Tak už se mě zadařilo , musel jsem telefon propojit s PC , což je docela na prd. 

S25 ultra 512GB
0 Like
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Já měl kabel normálně připojen k PC, pak zapojil do mobilu a po tom co zmizela ta grafika nabíjení jsem podržel Volume up a Power

fajnsnek2
0 Like
PetrV
Troubleshooter
Možnosti

Jo s PC to jde , ale bez něj ne. Třeba s nabíječkou to nejde,  a ještě po restartu se objeví okénko z hláškou a nějakou chybou PDP 

S25 ultra 512GB
0 Like
PetrV
Troubleshooter
Možnosti

Tak už jsem o tom četl,  jde to jen ze sluchátky (nenosím je u sebe ), a po připojení k PC , je to novinka u nadstavby UI3.

S25 ultra 512GB
0 Like
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Tu chybu mi to házelo myslím, když jsem chtěl bootovat z recovery do downloadu. A ty jsi chtěl do recovery kvůli Wipe cache nebo jsi dělal továrko? Já se na továrko zatím vykašlal, a jede to překvapivě dobře.

fajnsnek2
0 Like
PetrV
Troubleshooter
Možnosti
já dělal tovární nastavení komplet , právě to dávám dohromady 😁
S25 ultra 512GB