Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

ONE UI 3.0 NOTE 10+

(Téma vytvořeno: 11-11-2020 11:46 PM)
2338 Zobrazení
Anonymous User
Nelze použít
Možnosti
Dobrý den,

Jak si mohu aktualizovat telefon na ONE UI 3.0 nebo se zaregistrovat do beta test programu?

Děkuji.
0 Like
Přejít na řešení
Reliks
Voyager
Možnosti
Tak sem se vrátil zpět na A10. Za celou dobu jen jeden pád aplikace, baterie z počátku katastrofa, ale po pár dnech výdrž srovnatelná z A10. Jediný důvod proč sem se vrátil je ten, že 2beta nejde nainstalovat ani z SD karty ani přes ADB pokud první aktualizaci provede člověk z SD karty. Což byl můj případ. Takže je potřeba VŽDY k updatu použít ADB. Počkám až na oficiální vydání.
0 Like
Kousy
Journeyman
Možnosti
o funguje bezpečně a rychle je přeinstalovat cz ROM třeba na indickou build sestavení Dtl1 přes odina a pak přes sd kartu nainstalovat update.zip a je to.Funguje hladce a rychle,bez ztráty dat.
0 Like
Reliks
Voyager
Možnosti
Mám už 2 týdny betu 3,flash posledního firmwaru DTL3 pro XEU United Kingdom a pak přes SD kartu update.zip jak píšeš. Vše běží bez problémů. Doufám že se brzy dočkáme stabilní verze.
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

@Reliks Tak snad v lednu vypustí konečnou verzi :smiling-face:

fajnsnek2
Reliks
Voyager
Možnosti
A je to tady...

SmartSelect_20201230-061751_Samsung Internet Beta_6221.jpg

PetrV
Troubleshooter
Možnosti
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Je to tam @PetrV 

Screenshot_20201230-203404_Settings.jpg

fajnsnek2
PetrV
Troubleshooter
Možnosti

Na sammobile v komentářích odrazují od aktualizace , údajně zhoršení čtečky prstů . Horní lišta nejde stahovat od středu obrazovky atd. Pozoruješ nějaké problémy ?

S25 ultra 512GB
0 Like
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

@PetrV čtečka mě zlobila maličko po updatu, udělal jsem přescanování otisků a už to jede dobře. Stahování horní lišty gesetm funguje dobře. 

fajnsnek2
PetrV
Troubleshooter
Možnosti

Ok , díky za info 👍

S25 ultra 512GB
0 Like