o 03-03-2020 12:22 AM
Dobrý den
Chtěl bych se zeptat pořídil sem si note9 (ne nový) a než sem si ho nastavil tak sem si ho aktualizoval na android 10,pak sem si ho nastavil, vše je v pohodě jen mi nefunguje led indikátor při zmeškaném hovoru i když je zaplý v nastavení, ale SMS a třeba WhatsApp funguje, bliká tak jak má a to samé i při osvětlení okraje nefunguje jen při zmeškaném hovoru. Tovární nastavení sem zkoušel a nic nepomohlo.
Je to androidem nebo něco v nastavení
Předem děkuji za radu, odpověď.
Vyřešeno! Přejít na řešení
o 30-05-2020 10:08 PM
Dobrý den
Tak snad bude, jinak su spokojený neboť sem začínal Samsungem galaxy SII (stále ho mám je jak nový bez jediného škrábnutí) a s něho sem přešel na Note3 a s něho teď na Note9 a to je jiná liga.
Jinak Vám moc a moc děkuji že jste se mě věnovali a pomáhali mi vyřešit problém.
Přeji Vám hodně zdraví a ať se daří
S pozdravem Petr F.
o 03-03-2020 05:28 AM
Dobrý den @Petr10
Vyzkoušejte v aplikaci Telefon vyťukat kód *#0*# Následně zvolte možnost LED, měl by proběhnout test, kde uvidíte zda fungují všechny barvy LED. Pokud ano, zkuste spustit telefon v Bezpečném režimu. V tomto režimu vyzkoušejte zda dioda při zmeškaném hovoru. Pokud ano, dělá to nějaká z nainstalovaných aplikací- budete muset postupně odinstalovávat a zkoušet kdy to začne fungovat.
o 04-03-2020 12:30 AM
Děkuji za rychlou reakci
Test přes kód proběhl úspěšně červená,zelená a modrá dioda svítí.
Zkusil sem to v tom bezbečném režimu a dioda při zmeškaném hovoru neblikala a ani osvětlení okraje nefunguje, ale je divné že při doručené sms dioda bliká a osvětlení okraje taky funguje jen při zmeškaném hovoru to nejde.
04-03-2020 08:42 AM - upraveno 04-03-2020 08:43 AM
Zdravím Petře @Petr10
Zeptám se ještě, dělal jste po aktualizaci obnovení do továrního nastavení ? Není sice vždy nutné, ale po updatu na vyšší verzi Androidu je doporučeno. Někdy na drobné SW problémy pomáhá Wipe cache. To Vám nic nevymaže, jen vyčistí pracovní paměť systému. Pokud toto nepomůžu, bude potřeba již zmíněné tovární nastaveni, které by mělo problém vyřešit.
o 04-03-2020 11:17 AM
Zdravím
Ale divné je že sms,whatsapp funguje normálně.
Wipe cache sem zkusil taky, nic nepomohlo to.
Tovární nastavení po updatu sem asi nedělal,ale mám obavy že to asi nepomůže ale o víkendu to zkusím nemám co ztratit jen to nastavování mobilu mě moc nebaví,zkusím a dám vědět.
Děkuji za rady
o 04-03-2020 01:05 PM
Chápu, že je to chování diody je zvláštní. Ale při aktualizace systému na Android 10 došlo i k aktualizaci systémových aplikací Zprávy, Telefon, Kontakty, Galerie atd. Pravděpodobně u aplikace Telefon došlo k nějaké změně, a nyní korektně nenotifikuje nepřijatý hovor. Vím, že nastavování telefonu po továrním obnovení je náročné, ale věřím, že to Váš problém vyřeší.
Děkuji za zpětnou vazbu a přeji hezký den
o 05-03-2020 12:02 AM
Zdravím
Tak sem nečekal na víkend a provedl sem reset do továrního nastavení přes ten trojklik, nic sem nenastavoval nic sem neinstaloval.Led dioda je zaplá tak sem prozvonil a nic dioda nebliká,poslal sem sms a dioda bliká nechápu.
o 05-03-2020 09:36 AM
Hezký den @Petr10
Tak to už opravdu netuším, kde je problém. V servisním menu fungovala, takže HW je v pořádku. Prověřím v práci u kolegy a dám vědět.
o 05-03-2020 12:29 PM
Děkuji moc
Možná nějaká chyba v androidu třeba bude nějaká oprava
o 07-03-2020 01:15 AM
Zdravím
Tak sem si mobil nastavil a už mě dioda neupozorňuje vůbec, (nebliká) ani při zmeškaném hovoru ani při sms a ani u Whatsappu, zeptám se, nemůže to být třeba nějakým nastavením v sekci oznámení nebo nějaké jiné nastavení že by to třeba kolidovalo nebo že by mělo něco vyšší priorytu než dioda?