Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

note 9 led indikátor

(Téma vytvořeno: 30-05-2020 10:08 PM)
1714 Zobrazení
Petr10
Pioneer
Možnosti

Dobrý den

Chtěl bych se zeptat pořídil sem si note9 (ne nový) a než sem si ho nastavil tak sem si ho aktualizoval na android 10,pak sem si ho nastavil, vše je v pohodě jen mi nefunguje led indikátor při zmeškaném hovoru i když je zaplý v nastavení, ale SMS a třeba WhatsApp funguje, bliká tak jak má a to samé i při osvětlení okraje nefunguje jen při zmeškaném hovoru. Tovární nastavení sem zkoušel a nic nepomohlo.
Je to androidem nebo něco v nastavení
Předem děkuji za radu, odpověď.

0 Like
27 Odpovědi
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

@Petr10 Díky za další status, alespoň se to dostalo do stavu před továrním nastavením, i když těžko říct, zda je do dobře, nebo špatně :face-with-tears-of-joy:

Správnou aplikaci Telefon, která se stará o notifikaci nepřijatých hovorů odhalíte následovně - Až budete mít nepřijatý hovor, tak stáhněte notifikační lištu a podržte na této notifikaci prst - až se zobrazí menu, dejte detaily

fajnsnek2
Petr10
Pioneer
Možnosti

Dobrý den

Tak nic už to zas nefunguje teda po pravdě někdy to bliká a někdy nic, nechápu.

Ještě počkám jestli nevyjde nějaká aktualizace, popřípadě až odezní ten virus tak bych si zajel do Brna do samsungu třeby by poradili a nebo přes obchod kde sem ho kupoval bych ho reklamoval.

0 Like
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

@Petr10 Díky za odpoveď, a doufám, že po tom až se současná situace vylepší se pomůže problém vyřešit. Aktuálně Vám přeji alespoň pevné zdraví 

fajnsnek2
Petr10
Pioneer
Možnosti

Jo jo Vám taky přeju zdraví a snad to brzo pomine jinak zatím děkuji za rady zatím se mějte když tak se pak ozvu.

Bohinko
First Poster
Možnosti

Pozdravujem. Tak mám ten istý problém. Note 9/512GB z oficiálnej distribúcie. Včera som robil factory reset (2x!) a nepomohlo. Všetko funguje (sms, Gmail, Messenger), všetko je nastavené, prekontrolované, vyčistené, ale neprijaté hovory to STÁLE neoznamuje. Čítal som tu na fóre, že aprílová záplata to vraj vyriešila, no u mňa rozhodne nie. Budem kontaktovať Samsung, keďže mám mobil stále v záruke a som z toho dosť na nervy..

Petr10
Pioneer
Možnosti

Dobrý den

Tak byl sem v prodejně Samsung a ti prodejci co se hrají na experty si s tím nevěděli rady a pořád mi tvrdili, že mám udělat tovární nastavení, že to 100% pomůže, ale já jim říkal, že sem tovární nastavení dělal už 2x a nepomohlo to. Mám ho taky ještě v záruce tak sem to reklamoval s tím, že sem dopodrobna popsal závadu a dal sem stručný popis, že sem dělal tovární nastavení,nic nebylo instalováno a že dioda neupozorňuje tak jak by měla. Po cca 3 týdnech mi přišel a v reklamačním papíře bylo napsáno, že to prošlo technikem a že to bylo několikrát testováno a bylo opět dáno do továrního nastavení a jak sem říkal, závada se neprojevila. Nastavil sem telefon, vyzkoušel sem ho a nic dioda neblikala u zmeškaných hovorů a u sms,jen u WhatsAppu mi fungovala. Pak přišla aktualizace, kterou sem provedl 24.5.2020
Aktuální verze : N960FXXS5DTE2/N960FOXM5DTC9/N960FXXS5DTD6
A od té doby už to funguje,Zmeškaný hovor bliká zeleně,sms bliká modře
Tak snad už bude pokoj a bude to fungovat,ale co sem pročítal fóra a diskuze tak po aktualizaci na android 10 měli lidi problémy třeba s foťákem,restart telefonu,vyšší zahřívání atd. takže nějaká dioda byla jen maličkost.

fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

@Petr10  Děkujeme za zpětnou vazbu a jsme rádi, že problém byl již odstraněn. Ať telefon dál dobře slouží. 

fajnsnek2
Řešení
Petr10
Pioneer
Možnosti

Dobrý den

Tak snad bude, jinak su spokojený neboť sem začínal Samsungem galaxy SII (stále ho mám je jak nový bez jediného škrábnutí) a s něho sem přešel na Note3 a s něho teď na Note9 a to je jiná liga.

Jinak Vám moc a moc děkuji že jste se mě věnovali a pomáhali  mi vyřešit problém.

Přeji Vám hodně zdraví a ať se daří

S pozdravem Petr F.