o 03-03-2020 12:22 AM
Dobrý den
Chtěl bych se zeptat pořídil sem si note9 (ne nový) a než sem si ho nastavil tak sem si ho aktualizoval na android 10,pak sem si ho nastavil, vše je v pohodě jen mi nefunguje led indikátor při zmeškaném hovoru i když je zaplý v nastavení, ale SMS a třeba WhatsApp funguje, bliká tak jak má a to samé i při osvětlení okraje nefunguje jen při zmeškaném hovoru. Tovární nastavení sem zkoušel a nic nepomohlo.
Je to androidem nebo něco v nastavení
Předem děkuji za radu, odpověď.
Vyřešeno! Přejít na řešení
o 17-03-2020 02:12 AM
@Petr10 Díky za další status, alespoň se to dostalo do stavu před továrním nastavením, i když těžko říct, zda je do dobře, nebo špatně
Správnou aplikaci Telefon, která se stará o notifikaci nepřijatých hovorů odhalíte následovně - Až budete mít nepřijatý hovor, tak stáhněte notifikační lištu a podržte na této notifikaci prst - až se zobrazí menu, dejte detaily.
o 19-03-2020 01:33 PM
Dobrý den
Tak nic už to zas nefunguje teda po pravdě někdy to bliká a někdy nic, nechápu.
Ještě počkám jestli nevyjde nějaká aktualizace, popřípadě až odezní ten virus tak bych si zajel do Brna do samsungu třeby by poradili a nebo přes obchod kde sem ho kupoval bych ho reklamoval.
o 19-03-2020 02:03 PM
@Petr10 Díky za odpoveď, a doufám, že po tom až se současná situace vylepší se pomůže problém vyřešit. Aktuálně Vám přeji alespoň pevné zdraví
o 19-03-2020 04:52 PM
Jo jo Vám taky přeju zdraví a snad to brzo pomine jinak zatím děkuji za rady zatím se mějte když tak se pak ozvu.
o 01-05-2020 04:07 AM
Pozdravujem. Tak mám ten istý problém. Note 9/512GB z oficiálnej distribúcie. Včera som robil factory reset (2x!) a nepomohlo. Všetko funguje (sms, Gmail, Messenger), všetko je nastavené, prekontrolované, vyčistené, ale neprijaté hovory to STÁLE neoznamuje. Čítal som tu na fóre, že aprílová záplata to vraj vyriešila, no u mňa rozhodne nie. Budem kontaktovať Samsung, keďže mám mobil stále v záruke a som z toho dosť na nervy..
o 30-05-2020 03:55 PM
Dobrý den
Tak byl sem v prodejně Samsung a ti prodejci co se hrají na experty si s tím nevěděli rady a pořád mi tvrdili, že mám udělat tovární nastavení, že to 100% pomůže, ale já jim říkal, že sem tovární nastavení dělal už 2x a nepomohlo to. Mám ho taky ještě v záruce tak sem to reklamoval s tím, že sem dopodrobna popsal závadu a dal sem stručný popis, že sem dělal tovární nastavení,nic nebylo instalováno a že dioda neupozorňuje tak jak by měla. Po cca 3 týdnech mi přišel a v reklamačním papíře bylo napsáno, že to prošlo technikem a že to bylo několikrát testováno a bylo opět dáno do továrního nastavení a jak sem říkal, závada se neprojevila. Nastavil sem telefon, vyzkoušel sem ho a nic dioda neblikala u zmeškaných hovorů a u sms,jen u WhatsAppu mi fungovala. Pak přišla aktualizace, kterou sem provedl 24.5.2020
Aktuální verze : N960FXXS5DTE2/N960FOXM5DTC9/N960FXXS5DTD6
A od té doby už to funguje,Zmeškaný hovor bliká zeleně,sms bliká modře
Tak snad už bude pokoj a bude to fungovat,ale co sem pročítal fóra a diskuze tak po aktualizaci na android 10 měli lidi problémy třeba s foťákem,restart telefonu,vyšší zahřívání atd. takže nějaká dioda byla jen maličkost.
o 30-05-2020 04:02 PM
@Petr10 Děkujeme za zpětnou vazbu a jsme rádi, že problém byl již odstraněn. Ať telefon dál dobře slouží.
o 30-05-2020 10:08 PM
Dobrý den
Tak snad bude, jinak su spokojený neboť sem začínal Samsungem galaxy SII (stále ho mám je jak nový bez jediného škrábnutí) a s něho sem přešel na Note3 a s něho teď na Note9 a to je jiná liga.
Jinak Vám moc a moc děkuji že jste se mě věnovali a pomáhali mi vyřešit problém.
Přeji Vám hodně zdraví a ať se daří
S pozdravem Petr F.