o 17-02-2020 10:46 AM
Mám problém se zvukem notifikací. Zvuky fungují jenom několik vteřin pp restartu mobilu. Potom ticho. Prosím o radu. Zkusil jsem všechno možné
o 17-02-2020 11:13 AM
Zdravím @Blackhouse,
pokud Vám zvuky fungují, ale pouze jen několik vteřin po restartu mobilu, zkusil bych následující možnosti:
1. Nemáte v telefonu nastavený naplánovaný režim nerušit?
2. Zkontrolujte Bixby rutiny a režim nerušit.
3. Může to dělat i nějaká aplikace 3. strany, která po naběhnutí všechny zvuky ztlumí.
o 17-02-2020 11:35 AM
1. Nemám
2. Bixby také ne
3. Aplikace také myslím, ale nevím která.
Včera jsem zkoušel vymazat nastavení, obnovil potom ze zálohy. To pomohlo na delší dobu, ale ráno opět bez zvuku
o 17-02-2020 11:44 AM
@Blackhouse vyzkoušejte spustit telefon v Bezpečném režimu. Pokud v tomto režimu budou zvuk Notifikací fungovat doporučuji udělat tovární nastavení a bez obnovování postupně ručně instalovat aplikace. Právě to obnovení zálohy často dělá neplechu, není to záloha z Androidu 9 ?
o 17-02-2020 12:38 PM
Potom bych to tedy asi viděl na tu aplikaci 3. strany a také bych udělal tovární nastavení - bez obnovení ze zálohy a chvíli zkusil ten telefon použít se základními aplikacemi. Pokud bude vše v pořádku pak bych si tam ručně nahrával aplikace, které tam teď máte a pozoroval, kdy nastane problém se zvukem a notifikacemi.
o 17-02-2020 01:35 PM
Zkuste prosím následující. Restartujte telefon a jakmile se zobrazí nějaká notifikace, posuňte ji kousek doprava a stisknetě ozubené kolečko. Zobrazí se informace o aplikaci a jejích notifikacích. Jeden typ notifikace problikne, na ten klikněte a mrkněte, jak vypadá nastavení.
Až to přestane pípat, postup zopakujte a porovnejte. Jak vidíte, já mám třeba nastavení na Ticho, ale já to tam mám schválně.
Druhá věc, sice jste psal, že nemáte, ale až to nebude fungovat, mrkněte do lišty, jestli se přece jen neaktivoval režim Nerušit.
Třetí věc, mrkněte do Nastavení ->Aplikace ... Speciální přístup, Oprávnění nerušit a pak Přístup k oznámením.
To první jsou aplikace, které mohou nastavit režim Nerušit, druhé, které mohou číst oznámení. Kterákoliv v vypsaných aplikací může zlobit.
o 17-02-2020 02:46 PM
Děkuji všem, dělal to náramek fitpro2, kde jsem měl nastavení aby se ztlumilo upozornění v mobilu když přijímám upozornění v fitpro2
o 17-02-2020 02:51 PM
Diky za informaci a odpoved