o 11-08-2019 06:59 AM
Sice to není moc pravděpodobné, protože mám S10+ hodně krátce a jsem spokojený, ale je někde srovnání Note 10 vs S10+? Oni všichni srovnávají Note 10 s Note 9, což je samozřejmě v pořádku, ale tohle je také zajímavé. Hodně lidí váhá mezi Note a S.
Co jsem našel já jako plusy pro Note 10+
A minusy:
A co jsem nenašel:
A něco co není přímé srovnání s S10:
Co vy, našli jste něco, o čem se moc nemluví a zajímá vás to? A je tu někdo schopný odpovědět? Protože nadšené řeči influencerů o tom, jak to skvěle fotí a jak je to nejlepší stroj na světě jsou sice možná marketingově super pro prodeje (i když jako přes kopírák už od S8 nebo kdy se s touhle kampaní začalo), ale mě zajímají techničtější věci...
21-08-2019 09:38 AM - upraveno 21-08-2019 12:08 PM
@pRo_lama Hezky napsané Osobně nemám problém taky měnit vlajkový model každý rok, dřív jsem to nedělal, ale od S7edge jsem nevynechal žádnou generaci S
Letos jsem torchu váhal, protože se mi líbil nový design, větší baterka ale nelíbila se mi absence diody.. Nakoncec jsem bral hlavně kvůli širokoúhlému foťáku, který využívám hodně
Zakřivené kraje mi přisli vždycky spíše jako designová záležitost a snaha se odlišit, ale nyní toto řešení používá i konkurence... Ale začal jsem používat apliakce One hand operation, a zde je zakřivení displaye celkem praktické, doporučuji vyzkoušet
o 21-08-2019 09:38 AM
Uživatel
@pRo_lama napsal:Mňa skôr štve, že Samsung predstaví nový foto čip, ale radšej ho dá konkurencií, než aby ho dal do svojho mobilu. Je mi jasné, že to je asi zámerne takto. Nech to otestuje konkurencia a my vydáme už vylepšenú verziu. To je síce fajn, ale nikto nebude kupovať nové vlajkové lode každý rok. Okrem @Libb, že ? :face-with-stuck-out-
No bude nás asi víc, ale čísla po mně nechtěj
Zrušenie 3.5mm port tiež nie je najlepšie riešenie. Všetky vlajkové lode išli touto cestou a práve Samsung mohol byť v tomto jedinečný a mať výhodu nad konkurenciou. Som zvedavý ako bude fungovať tá redukcia. Som zvyknutý na kvalitný zvuk a bojím sa, že táto redukcia z toho spraví paskvil. A to nehovorím o tom, že často nabíjam mobil a počúvam hudbu cez slúchadlá, tak to som zvedavý na to.
Ta redukce jen vyvede existující audio signál na jackový port, takže nemá vliv na kvalitu zvuku. Používám ji na tabletu občas.
Ide o to, že poslednú dobu chce byť každý Youtuber a Influencer, takže na internete je milión recenzií, ktoré majú nulovú výpovednú a informačnú hodnotu. Ale vzhľadom na to, že to je dobrý marketingový ťah, tak prečo to nespraviť. Zvýši sa počet Subscribers, Views , Likes, Shares atď. Kedysi existovali 3-4 weby, kde človek vedel, že nájde kvalitnú recenziu. čo sa týka tej fíčury v tom videu, tak si neviem predstaviť, kto by to používal. Za pomoci S Pen to máš 6x rýchlejšie a aj pomocou prstu. Podľa mňa zbytočné.
To video je z S10+ a ten S Pen nemá Nevím jetsli by šlo penem označit text přes více obrazovek. Ohledně těch lajků apod., zajímalo by mě, jestli to má reálný ekonomický efekt. Já se třeba naučil, že mně u fotek na Instagramu nemá jít o to, kolik lajků to má, ale od koho - jestli dotyčný je hezká holka, která pak přijde také fotit nebo takové zná. To samé tady, jaký smysl má milion like pod příspěvkem nějakýho trubky, který s technologiema nemá nic společného a lakují mu to holky z iPhonů protože se jim líbí ten kluk?
Fakt by ma zaujímalo, kto prišiel s tým zaobleným displejom. Do dnešného dňa som neprišiel na to, aký význam to má. Prvú vec, ktorú na mobile vypínam je Edge panel, pretože to je zbytočné a najmä to krásne vypaluje AMOLED displej. Čím je mobil väčší/širší, tým je efekt toho zaobleného displeja horší. Pri S8 mi to až tak nevadilo, tá je ale o dosť menšia než Note 8/9/10 a S10+. Ale u Note 8 mi to posledný rok neskutočne navdí. Veľa zbytočných dotykov, preklepov a podobne. A nemyslím, že som sám. Určite by veľa ľudí ocenilo rovný displej.
Poprvé to bylo myslím na Note Edge a tam se to používalo na zobrazení informací. Teď už i Samsung přiznává, že to má jen designový efekt a můžou házet čísly kolem 90% ohledně využití přední strany displejem. BTW k vypalování, myslíš asi ten úchyt? Ten jde zprůhlednit...
Andrejoxp:"Este s cim nic ale neurobime mi vadi, ze miesto snapdragonu mame exynos."
Tiež by som bral Snapdragon, ale vzhľadom na to, že Samsung uzamkol túto platformu, tak je úplne zbytočné ho používať. Alebo inými slovami, momentálne je úplne jedno čo tam máš. S tým rozdielom, že na Snapdragone nespravíš root a unlock bootloaderu.
o 21-08-2019 09:45 AM
Uživatel
@fajnSnek napsal:Zakřivené kraje mi přisli vždycky spíše jako designová záležitost a snaha se odlišit, ale nyní toto řešení používá i konkurence... Ale začal jsem používat apliakce One hand operation, a zde je zakřivení displaye celkem praktické, doporučuji vyzkoušet
Byl by link?
Mohl by někdo popíchnout správce, aby opravili ty smajlíky, které v citacích nefugnují? @KristynaB @vvllaaddaa ? Děkuji mockrát
o 21-08-2019 10:13 AM
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.samsung.android.sidegesturepad
Je to aplikace přímo od Samsgungu uvolněná v rámci skupiny Good Lock
o 21-08-2019 10:53 AM
@fajnSnekDíky. Good Lock je super, jen vždycky chvíli trvá, než se vydá pro upgradované systémy, tím se trochu eliminuje užitečnost.
o 27-10-2019 08:34 PM
o 27-10-2019 08:40 PM
Uživatel
@Jirkamaxx11 napsal:
Už jsem na pojem good lock narazil ale zatím jsem tuto skupinu nikde nenašel..
Jak se k tomu dostanu?
Děkuji za informaci.
J.
https://eu.community.samsung.com/t5/Mobiln%C3%AD-aplikace-a-slu%C5%BEby/Good-Lock-2018/m-p/760526