Κλείσιμο

What are you looking for?

ακύρωση
Προβολή αποτελεσμάτων για 
Αντ' αυτού αναζήτηση για 
Μήπως εννοείτε: 

Αρχικό θέμα:

Note 10+ One Ui update issues

(Το θέμα δημιουργήθηκε στις: 29-01-2021 11:17 PM)
364 Προβολές σελίδας
SotosH
Pioneer
Επιλογές
Καλησπέρα Αντιμετωπίζει κάποιος άλλος πρόβλημα μετά το update.? Έλαβα πριν 2 εβδομάδες το μεγάλο update και ήταν φοβερό. 2 μέρες πριν έλαβα του Γενάρη και είναι όλο προβλήματα..
8 Απαντήσεις
Nikos890
Explorer
Επιλογές
Δυστυχώς μετά από το μεγάλο update One Ui3.0 με android 11 η συσκευή κολλάει...ας ελπίσουμε ότι θα ρθει κάποιο update και θα διορθώσει την κατάσταση γιατί τα παράπονα αποτι ακουω δεν είναι ένα και δυο...
SotosH
Pioneer
Επιλογές
Μακάρι. Το παράξενο είναι ότι μετά το UI 3.0 το τηλέφωνο ήταν γρήγορο και smooth. Μετά το update του Γενάρη άρχισαν τα προβλήματα. Ας ελπίσουμε όπως είπες να λυθούν.
Nikos890
Explorer
Επιλογές
Εγώ σε note 10+ είμαι ακόμα στο πρώτο update και όχι στο δεύτερο που και καλά επιδιορθώνει κάποια bugs...ειδωμεν!😁
Panosemm
Explorer
Επιλογές
Προσωπικά είχα κάποια προβλήματα όταν πρώτο-πήρα το OneUi 3 αλλά με την ενημέρωση Ιανουαρίου τα πράγματα έγιναν πολύ καλύτερα
Nikos890
Explorer
Επιλογές
Μήπως θυμάσαι πόσα MB ήταν η ενημέρωση του Ιανουαρίου που πήρες γιατί πήρα και γω μια των 200MB μετά το BIG UPDATE που συζητάμε αλλα δεν είδα καμιά τρελή διαφορά.
Το Gmail για παράδειγμα συνεχίζει να μην μπορεί να συγχρονίζει με αποτέλεσμα να μην εμφανίζει ολα τα εισερχόμενα email στη κυρίως οθόνη(αρχική)
Panosemm
Explorer
Επιλογές
Το update του Ιανουαρίου που πήρα ήταν 144mb και όσον αφορά το Gmail με μερικά refresh εμφανίζονται όλα και έτσι ήταν πάντα σε εμένα.
Nikos890
Explorer
Επιλογές
Πολύ σωστά όταν είσαι μέσα στην εφαρμογή του Gmail κάνοντας "Refresh" εμφανίζονται όλα τα εισερχόμενα σου......υπάρχει όμως και η δυνατότητα του συγχρονισμού όπου εάν κάποιος σου στείλει για παράδειγμα ενα email δεν χρειάζεται ναχεις το νου σου συνέχεια να μπαίνεις μέσα στην εφαρμογή για να δεις εαν σου έστειλε αλλα στο πετάει μπροστά στην αρχική σου οθόνη οτι εχεις ενα εισερχομενο email ή ειδοποίηση όπως θες πες το οπότε πατας πάνω του και σε βάζει μέσα στο Gmail
Panosemm
Explorer
Επιλογές
Α ωραίο αυτό, εγώ δεν το έχω έτσι