Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Note 10 - nefunguje Led Cover (záměna za Led View Cover?)

(Téma vytvořeno: 21-01-2021 06:21 PM)
881 Zobrazení
Xsmile1234
First Poster
Možnosti

Ahoj, pořídil jsem kryt Led Cover (jen zadní kryt, ne pouzdro Led View) a nefunguje - když ho nasadím, telefon začne stahovat aplikaci Editor ikon LED, ale po jejím otevření se zde dají pouze přiřadit ikony ke kontaktům (což následně ani nefunguje), nic víc. Koukal jsem na videa a takto vypadá aplikace u Led View Cover, u Led Cover to vypadá úplně jinak a možností nastavení by zde mělo být mnohem víc... I v nastavení příslušenství se mi kryt zobrazuje jako "Led View Cover", žádné další možnosti tu nejsou... vše je v aktuální verzi, Android teď nový 11... Děje se to také někomu? Díky, J.

0 Like
3 Odpovědi
Libb
MegaStar
Možnosti

Chtělo by to nějaké screenshoty, takhle vůbec netuším, co máte nebo nemáte k dispozici.

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

0 Like
Xsmile1234
First Poster
Možnosti

Screenshot_20210121-212817_LED Icon Editor.jpg

Screenshot_20210121-212903_Settings.jpg

galaxy_s10_led_back_cover_4_led_cover_settings.jpg

galaxy_s10_led_back_cover_3_accessories.jpg

 Na prvních dvou screenshotech je stav, jak to vypadá u mne v telefonu, na posledních dvou je to, jak by to mělo vypadat - více funkcí, více možností... To, co se ukazuje v aplikaci mně, jsou funkce k pouzdru Led View Cover, přestože mám Led Cover... Za případné rady moc děkuji.

0 Like
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý den @Xsmile1234 

Vypadá to skutečně, že nastal ten problém, že Váš telefon detekuje kryt jako jiné příslušenství. Otázkou je zda je problém v krytu nebo v SW telefonu. Co se týká krytu Led View Cover, tak jsme tady měly několik problémů, kdy kryt přestal s telefonem fungovat a bylo nutné udělat tovární nastavení telefonu. Takže v zásadě jsou jenom 2 možnosti - zkusit kryt na jiném kusu Galaxy Note 10 aby se potvrdilo, že je problém v krytu, nebo udělat tovární nastavení a zkusit jak se bude chovat kryt následně. 

fajnsnek2
0 Like