05-02-2020 11:31 AM
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Mute
- Subscribe to RSS Feed
- Highlight
- Report Inappropriate Content
Dobrý den, prosím o pomoc. (nevím zda to vůbec jde) Už asi týden používám Note 10 + Dual SIM, za který jsem vyměnil svůj předchozí telefon Huawei Mate 20 PRO. Jedná se mi o to, že oba telefony jsou Dual SIM, ale Mate 20 PRO měl, pro mne, zajímavou funkčnost ohledně volání, a to, že se sám učil, z jaké SIM karty volám na jaké číslo, a po chvilce telefon již sám volal někomu ze SIM 1 a někomu ze SIM 2. Jedná se o to, že hodně jezdím a využívám hovory přes autorádio, a bylo mi příjemné, že když jsem tam vytočil číslo, tak telefon volal ze SIM karty, kterou si pamatoval, zatímco takto musím vždy potvrzovat přímo na telefonu z jaké karty mám volat. Děkuji za odpověď
05-02-2020 12:21 PM
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Mute
- Subscribe to RSS Feed
- Highlight
Dobrý den,
nevím o tom, že by se Note10+ sám učil z jaké SIM karty voláte a pak to tak automaticky nastavil. Osobně mám také verzi Dual SIM, ale kvůli paměťové kartě používám pouze 1 SIM (doufám, že se to změní s příchodem e-SIM). Zkuste ale, když otevřete kontakt s nějakým jménem, tak podržet déle prst na jeho telefonním čísle. Vyskočí zde nabídka, kde je také uvedeno nastavit výchozí info kontaktu - nevím jak to je u 2 SIM verze, ale teoreticky by tam mohlo být i nastavení výchozí SIM karty z které chcete volat. Zkuste, jestli to takto funguje.
05-02-2020 01:08 PM
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Mute
- Subscribe to RSS Feed
- Highlight
05-02-2020 01:15 PM
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Mute
- Subscribe to RSS Feed
- Highlight
05-02-2020 03:23 PM - last edited 05-02-2020 03:24 PM
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Mute
- Subscribe to RSS Feed
- Highlight
Mal som Huawei Mate 10Pro a tam to fungovalo ako na spomínanej Mate 20Pro ale tu na Samsungu som sa s tým nestretol. Používam Note 10+ dual sim už druhý mesiac a možno to bude nastavením v "Správcovi kariet sim" kde mám nastavené pri volaní vždy sa pýtať.
Samsung Galaxy Note 10 Plus
Galaxy Buds +
05-02-2020 03:38 PM
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Mute
- Subscribe to RSS Feed
- Highlight
@Judes1 toto jsem tam také viděl, ale @JardaCizek psal, že se ho to právě vždy ptá a musí vždy potvrzovat přímo na telefonu z jaké karty má volat. Já jsem pochopil tak, že by chtěl aby kliknul na kontakt A a ten se hned začal vytáčet z karty např. 02 a potom kliknul na kontakt B a ten se začal hned vytáčet z T-Mobilu aniž by musel cokoliv potvrzovat.
05-02-2020 03:51 PM
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Mute
- Subscribe to RSS Feed
- Highlight
Áno správne si pochopil. Ja mám nastavené na "vždy sa pýtať" lebo ďalšie možnosti sú tam len tieto (vid obr.). A natvrdo nastavené volania len z napr. SIM1 nechcem, tak mám aspoň možnosť výberu.
Samsung Galaxy Note 10 Plus
Galaxy Buds +
05-02-2020 07:47 PM - last edited 05-02-2020 07:48 PM
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Mute
- Subscribe to RSS Feed
- Highlight
@AndroidGuru Pochopil jste to naprosto přesně.
28-08-2020 12:57 PM
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Mute
- Subscribe to RSS Feed
- Highlight
Ahoj všem, to se to opravdu nepodařilo u Samsungu vyřešit? Je to dost otravné, přešel jsem z P20 PRO na Note 20 Ultra a zatím teda nic moc, co se týká uživatelských zkušeností...
23-04-2021 08:17 PM
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Mute
- Subscribe to RSS Feed
- Highlight