Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 
Přejít na řešení VYŘEŠENO

Původní téma:

automatické párovanie Bluetooth slúchadiel

(Téma vytvořeno: 04-11-2024 02:18 PM)
61 Zobrazení
Members_dykB9UT
Apprentice
Možnosti

Ahojte. Nejak sa mi podarilo zrušiť automatické párovanie Bluetooth slúchadiel. Pred tým mi to fungovalo tak, že keď som pustil spárované bluetooth slúchadlá, tak sa automaticky spárovali a napríklad som tak aj automaticky prijal hovor. Teraz mi to už nejde. Viete poradiť?

0 Like
7 Odpovědi
Prochor48
Helping Hand
Možnosti
Zdravím , máte trvale zapnuté BT?
0 Like
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý den @Members_dykB9UT 

jedná se o sluchátka Galaxy Buds nebo jinou značku? Podívejte se do nastavení aplikace Galaxy Wearable nebo do aplikace k příslušným sluchátkům, pokud máte jinou značku. 

fajnsnek2
0 Like
Members_dykB9UT
Apprentice
Možnosti

mám to zapnuté

0 Like
Members_dykB9UT
Apprentice
Možnosti

Sluchátka sú JBL.

Nie som si istý, ale to povolenie možno bolo cez nejake PrivaPolicy , alebo cez nejakú internú Samsung aplikáciu, ale už to neviem nájsť. takto to končí, keď človek chce optimalizovať Samsung a predĺžiť výdrž batérie.

0 Like
OXO37
Troubleshooter
Možnosti
Zkuste je odebrat ze spárovaných zařízení a znovu přidat.
0 Like
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Jak píše kolega @OXO37 odeberte hodinky ze seznamu napárovaných zařízení a znovu sluchátka přidejte. Ještě bych zkusil pohledat v Nastavení aplikaci JBL a tu také přeinstaloval pokud tam nějakou máte. 

fajnsnek2
0 Like
Řešení
Members_dykB9UT
Apprentice
Možnosti

Odobranie a nové napárovanie nepomohlo, ale pomohlo Obnovenie predvolených nastavení siete. Resetlo to Wifi, mobilné siete a bluetooth. Vyriešené, už sa automaticky prihlasujú.