o 02-10-2019 07:46 PM
Zdar.
na webu informuji o podpore aplikace Android auto pro Samsung. Chci se optat zda to nekdo z vas zkousel pres apk. a jakou verzi (ARM64 apod.) jestli je to funkcni, neovlivni negativne system, stav baterie apod.
Unas neni v Play ofiko ke stazeni.
Chtel bych vyuzit Google navigaci nebo Waze primo na display misto klasicke navigace v Octavce.
Samsung Car pres kabel nefunguje a ani Mirror link., je tam nejaky bug. Volal jsem jak do Skodovky tak na Samsung a tam si prehazuji odpovednost jeden na druheho. Proto bych rad zkusil primo apku od Google i kdyz pres apk
Diky
https://www.svetandroida.cz/android-auto-bezdratove-samsung/
o 03-10-2019 09:05 AM
Zdar.
tak u Skoda to nejde. Budu s tim muset nekam do servisu, aby aktualizovali Mirror link je tam bug a presto se nedostanu.
Jinak AU vypada dost pekne a je i v cestine. Co se tyka verze ke stazeni tak pomuze apka Droid info, kde na druhem listu "System" je informace ARM64-v8 to je pro Note na Exynosu 9810.
o 03-10-2019 11:23 AM
Díky za informaci, pokud zprovozníš, můžeš sem přidat fotky a zkušenosti?
o 04-10-2019 02:17 PM
o 04-10-2019 07:41 PM
Dneska jsem stahl z APKMirroru verzi 4.7 (4.10) kde je podpora pro Samsung, ale nejde to sparovat. Pred 2 dny jsem kontaktoval servis Skoda, ale do dnes se mi nikdo neozval kvuli aktualizaci SW v aute. Budu tam muset primo zajed. A nebo to vzdam a koupim drzak...:(