Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Android auto vs Note 9

(Téma vytvořeno: 02-10-2019 07:46 PM)
801 Zobrazení
Petr7
Apprentice
Možnosti

Zdar. 

na webu  informuji o podpore aplikace Android auto pro Samsung. Chci se optat zda to nekdo z vas  zkousel pres apk. a jakou verzi (ARM64 apod.) jestli je to funkcni, neovlivni negativne system, stav baterie apod.

Unas neni v Play ofiko ke stazeni. 

Chtel bych vyuzit Google navigaci nebo Waze primo na display misto klasicke navigace v Octavce. 

Samsung Car pres kabel nefunguje a ani Mirror link., je tam nejaky bug. Volal jsem jak do Skodovky tak na Samsung a tam si prehazuji odpovednost jeden na druheho. Proto bych rad zkusil primo apku od Google i kdyz pres apk :smiling-face:

Diky

https://www.svetandroida.cz/android-auto-bezdratove-samsung/

0 Like
4 Odpovědi
Petr7
Apprentice
Možnosti

Zdar.

tak u Skoda to nejde. Budu s tim muset nekam do servisu, aby aktualizovali Mirror link je tam bug a presto se nedostanu. 

Jinak AU vypada dost pekne a je i v cestine. Co se tyka verze ke stazeni tak pomuze apka Droid info, kde na druhem listu "System" je informace ARM64-v8 to je pro Note na Exynosu 9810. 

AndroidGuru
Maestro
Možnosti

Díky za informaci, pokud zprovozníš, můžeš sem přidat fotky a zkušenosti? 

AndroidGuru
Maestro
Možnosti

Tak zrovna včera vyšel zajímavý článek Android Auto přes Wi-Fi teď umějí i novější Samsungy :winking-face:

Petr7
Apprentice
Možnosti

Dneska jsem stahl z APKMirroru verzi 4.7 (4.10) kde je podpora pro Samsung, ale nejde to sparovat. Pred 2 dny jsem kontaktoval servis Skoda, ale do dnes se mi nikdo neozval kvuli aktualizaci SW v aute. Budu tam muset primo zajed. A nebo to vzdam a koupim drzak...:(

0 Like