Κλείσιμο

What are you looking for?

ακύρωση
Προβολή αποτελεσμάτων για 
Αντ' αυτού αναζήτηση για 
Μήπως εννοείτε: 

Αρχικό θέμα:

Android 12

(Το θέμα δημιουργήθηκε στις: 04-01-2022 09:04 PM)
274 Προβολές σελίδας
George1979
Explorer
Επιλογές
Ακόμα δεν έχει έρθει η αναβάθμιση, ενώ είχε ανακοινωθεί ότι θα επερνε τον Δεκέμβριο...κανένας άλλος στην ίδια μοίρα; Απ ότι έχω διασταυρωσει έχουν αρχίσει τα Ευρωπαϊκά μέχρι στιγμής.. 
6 Απαντήσεις
PKs
Big Cheese
Επιλογές
Και εγώ αναμένω την ενημέρωση για S20+.
Ωστόσο και οι δύο σειρές είναι προγραμματισμένες για τον μήνα Ιανουάριο σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα που έχει δημοσιευθεί εδώ στο samsung members app.
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Καλησπέρα, ο @PKs έχει δίκιο, για Ιανουάριο ειναι προγραμματισμένη η αναβάθμιση. Αυτοί που ξεκίνησαν να την παίρνουν έχουν παραεισαγωγης.
Pepeto
Pioneer
Επιλογές
Καλησπέρα και χρόνια πολλά αν έχετε αγοράσει από Σκρουτζ το τηλέφωνό σας θα την είχατε λάβει λόγου ότι θα ήταν από κάποια χώρα προέλευσης εξωτερικού .
Αν είναι αγορασμενο από κάποια μεγάλη ελληνική αλυσίδα τότε θα λάβετε την ενημέρωση στα μέσα Ιανουαρίου σύμφωνα με τα πρότυπα της Ελλάδας και του επίσημου εισαγωγέα infoquest
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
@Pepeto ...Δεν είναι απαραίτητο να την εχει λαβει αν είναι είναι από skroutz... εξαρτάται από τη χώρα, του άλλου είναι από Αργεντινή και εκεί θα πάει το uodate σε κάνα μήνα...
Άσε που τις περισσότερες φορές όταν προορίζεται για άλλη χώρα, επειδή δημιουργείται conflict με τον παροχο που έχει η sim ο οποίος δεν ταιριάζει με τον παροχο λογισμικού και τρώει κόλλημα με αποτέλεσμα να μην πάρει ποτέ update... (υπάρχουν πολλά παραδείγματα!)
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
@Pepeto ...Επίσης η infoquest, που κολλάει?? Επίσημος εισαγωγέας είναι η Samsung Electronics Hellas S.M.S.A
Μήπως μπερδεύεσαι με την xiaomi?
Pepeto
Pioneer
Επιλογές
https://infoquest.gr/en/node/254

Δεν νομίζω ..όλα τα τηλέφωνα τα φέρνει η infoquest ανεξαρτήτως μάρκας εγώ αυτό ξέρω .