Κλείσιμο

What are you looking for?

ακύρωση
Προβολή αποτελεσμάτων για 
Αντ' αυτού αναζήτηση για 
Μήπως εννοείτε: 

Αρχικό θέμα:

Dark mode....

(Το θέμα δημιουργήθηκε στις: 06-01-2022 02:17 AM)
162 Προβολές σελίδας
juann_s25u
Hotshot
Επιλογές
Κάτι άσχετο.. αλλά θέλω τα φώτα σας....
Εφαρμογή τικ τοκ...από το s 20 plus μέχρι τώρα με note 20 ultra... Ποτέ μα ποτέ με όσες αναβαθμίσεις έγινε η εφαρμογή και που βάλαμε και το ui 4.... Δεν έχει dark mode... είναι δυνατόν;;;;; Με κανέναν τρόπο όμως ... 😤😤😤

6 Απαντήσεις
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Καλημέρα, αυτό είναι θέμα εφαρμογής... αν δεν θέλουν να την βγάλουν σε dark mode δε θα την βγάλουν...
Βέβαια βρήκα αυτό μιας και δε χρησιμοποιώ την συγκεκριμένη εφαρμογή...

To turn dark mode on or off:
1. In your TikTok app, tap Me in the bottom right to go to your profile.
2. Tap ... in the top right to go to your settings.
3. Tap Dark mode.
4. Tap the circle under Dark to turn on dark mode or Light to turn off dark mode.
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Και αυτό για να πηγαίνει βάση του πως έχεις την συσκευή...

To match your device's settings:
1. In your TikTok app, tap Me in the bottom right to go to your profile.
2. Tap ... in the top right to go to your settings.
3. Tap Dark mode.
4. Tap the toggle next to Use device settings to match your device's display settings.
juann_s25u
Hotshot
Επιλογές
Δεν υπάρχει αυτό που λες ούτε για πλάκα 😤😁δεν γράφει πουθενά για να επιλέξεις την επιλογή του dark.... Τεσπα μόνο σε άλλες συσκευές γίνετε...γτ τυγχάνει να βλέπω και έχω ...
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Αυτά που σου ανάρτησα, είναι από το site του tik tok... μήπως δεν έχεις την πρόσφατη έκδοση??
juann_s25u
Hotshot
Επιλογές
Το γνωρίζω αυτό που λες ...και δεν υπάρχει περίπτωση να έχω εφαρμογή χωρίς να έχω την τελευταία ενημέρωση....,😁 Κάθε μέρα μπαίνω πάνω από δέκα φορές να δω αν έχει καμία ενημέρωση είτε εφαρμογή είτε λογισμικού....Δεν πειράζει..θα είμαστε ως έχει.... καλή φώτιση σε όλους χρόνια πολλά 🙏