Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Android 10 One UI 2.0 beta

(Téma vytvořeno: 25-10-2019 10:51 AM)
2921 Zobrazení

Tento problém mám také

Reliks
Voyager
Možnosti

Dnes byla vypuštěna beta aktualizace androidu 10 (Německo). Jedná se o stejné sestavení jako dnešní vydání beta 2 na řadu S10.

https://www.sammobile.com/news/breaking-galaxy-note-10-android-10-one-ui-2-0-beta-program-is-a-go/

Až bude na XDA dostupný update.zip tak určitě hned vyzkouším... :winking-face:

EDIT: Podle posledních zpráv bude aktualizace opožděna. Nespíš se dočkáme až příští týden. 

https://www.sammobile.com/news/galaxy-note-10-one-ui-2-0-beta-release-delayed/

RomanBRS
Voyager
Možnosti

ok, flešujem ale mám kábel od Galaxy Buds, uvidíme no či to prejde :face-with-rolling-eyes:

edit: všetko OK, nainštalované

Samsung Galaxy S20+
G985FXXU1ATCT
Reliks
Voyager
Možnosti

Druhá beta ZSK8 dostupná zatím v Indii.

https://www.sammobile.com/news/new-galaxy-note-10-android-10-beta-update-now-rolling-out/

Na XDA ještě update.zip není k dispozici, ale určitě brzy bude.

RomanBRS
Voyager
Možnosti

Stalkujem XDA v práci, už v piatok henklbr avizoval že pre Nemecko by mala byť tiež každú chvíľu, tak snáď dnes

edit: India je OXM firmware?

edit1: prvá beta je hodne solídna, až na ten bug jasom

Samsung Galaxy S20+
G985FXXU1ATCT
Reliks
Voyager
Možnosti

Jj, je. Pokud se nepletu flashoval si Beta1 (14 Nov) ASJM -> ZSK4, takže až bude dostupný update.zip, můžeš rovnou aktualizovat pomocí SD karty. Ano, OXM Multi_CSC.SmartSelect_20191118-082343.jpg

RomanBRS
Voyager
Možnosti

Nainštalované, všetkého sa zdá byť ok, vidieť grafické opravy.

Samsung Galaxy S20+
G985FXXU1ATCT
RomanBRS
Voyager
Možnosti

Samsung zabudol na Note, že má tiež otvorený beta program.

Za posledný týždeň som už narazil na viacero bugov. Mal jeden randon reboot, zo 3 soft reboots  určité aplikácie padajú, UI app kamery pri zmene veľkosti zobrazenia nesedí, počas animácie na AOD je nefunkčné Double tap to wake.

Výdrž baterie je na moje prekvapenie, hodne solídna. Výstupná kvalita fotie je podľa mňa lepšia na A10, prikladám 2 fotky, jedna z A9 druhá z A10. 

Tá istá hodina večer, to isté miesto a to samé osvetlenia, to isté nastavenie, dva rozdielne dni. Ten rozdiel je citeľný!A10A10

A9A9

Samsung Galaxy S20+
G985FXXU1ATCT
Reliks
Voyager
Možnosti

Tak sem to nakonec nevydržel a nahodil znovu betu. Uvidím jestli se mi doma podaří rozchodit aplikaci na ovládání chytrého světla Yeelight která na 1 betě nefungovala. Hex Installer mi bohužel nefunguje i když hodně uživatelů na XDA píše že jde v základní verzi. Nevím proč, ale nejde instalovat z Galaxy témat High Contrast Theme II na které se to vlastně instaluje.

Jinak jsem zvědav jestli se takhle brzy dočkáme stabilní verze A10 i mi s Notem10Screenshot_20191128-153301_Galaxy Themes.jpg...

EDIT: @RomanBRS  Tobě jde tohle téma normálně stáhnout?

EDIT2: Tak Yeelight funguje, #Hex installer se mi také povedlo nějak zprovoznit, budu muset počkat na aktualizaci od vývojáře ale je to použitelný aspoň nějak.

0 Like
RomanBRS
Voyager
Možnosti

@Reliks stiahol som ju aplikoval

Samsung Galaxy S20+
G985FXXU1ATCT
0 Like
Reliks
Voyager
Možnosti

Díky @RomanBRS už sem na to přišel.

Problém byl v aplikaci #Hex installer, musel sem odinstalovat nějaký doplňky a už to funguje.

0 Like