Κλείσιμο

What are you looking for?

ακύρωση
Προβολή αποτελεσμάτων για 
Αντ' αυτού αναζήτηση για 
Μήπως εννοείτε: 

Αρχικό θέμα:

Πρόβλημα φόρτισης

(Το θέμα δημιουργήθηκε στις: 26-08-2022 09:34 AM)
603 Προβολές σελίδας
DimitrisSouits
Explorer
Επιλογές
Καλημέρα στην κοινότητα... Έχω το εξής πρόβλημα με το S20 FE.  Καταρχήν είναι αγορασμένο τον Μάιο του 22.. Το αγόρασα μεταχειρισμένο από ιδιώτη. Στην πρώτη κιόλας προσπάθεια φόρτισης όταν του κουμπωνω τον φορτιστή είτε μαμά 15αρι είτε τον original 25αρι το κινητό έστω ότι έχει 15% ίσως φόρτιση έως το 30% και εκεί σταματάει να φορτίζει και αρχίζει να ξεφορτιζει.. Μπορεί να πάει και μέχρι το 50 ή 55 ή 40% είναι τελείως τυχαίο.. Μπορεί να το βάλω στο 20% ή στο 5 ή οπουδήποτε και να μην φορτίσει καθόλου.. Είναι τελείως random όλη η φάση. Έχω το πρόγραμμα accu battery και βλέπω τα watt και amper μόλις το κουμπωνω πάει για 2 ή 3 δεύτερα στα 18w η φόρτιση και μετά πέφτει στα 4-5-6  και 7w το ανώτερο όταν αποφασίσει να φορτίσει έστω και για λίγο. Οι φορτιστές είναι δοκιμασμένοι σε άλλα samsung κι δουλεύουν μια χαρά. Τα φώτα σας... Ή και τις απόψεις και εμπειρίες σας.

Υ. Γ. Έχω κάνει πολλές δοκιμές φόρτισης με πολλές λειτουργίες είτε ενεργές είτε απ ενεργοποιημένο όπως πχ. Προσαρμόσιμη μπαταρία. 
Αναπήδηση σε λύση
10 Απαντήσεις
DimitrisSouits
Explorer
Επιλογές
Update: όλα καλά πλέον... Φορτίζει και με 25watt.... Όλα καλά... Καλή συνέχεια σε όλους.