Κλείσιμο

What are you looking for?

ακύρωση
Προβολή αποτελεσμάτων για 
Αντ' αυτού αναζήτηση για 
Μήπως εννοείτε: 

Αρχικό θέμα:

Πρόβλημα φόρτισης

(Το θέμα δημιουργήθηκε στις: 26-08-2022 09:34 AM)
602 Προβολές σελίδας
DimitrisSouits
Explorer
Επιλογές
Καλημέρα στην κοινότητα... Έχω το εξής πρόβλημα με το S20 FE.  Καταρχήν είναι αγορασμένο τον Μάιο του 22.. Το αγόρασα μεταχειρισμένο από ιδιώτη. Στην πρώτη κιόλας προσπάθεια φόρτισης όταν του κουμπωνω τον φορτιστή είτε μαμά 15αρι είτε τον original 25αρι το κινητό έστω ότι έχει 15% ίσως φόρτιση έως το 30% και εκεί σταματάει να φορτίζει και αρχίζει να ξεφορτιζει.. Μπορεί να πάει και μέχρι το 50 ή 55 ή 40% είναι τελείως τυχαίο.. Μπορεί να το βάλω στο 20% ή στο 5 ή οπουδήποτε και να μην φορτίσει καθόλου.. Είναι τελείως random όλη η φάση. Έχω το πρόγραμμα accu battery και βλέπω τα watt και amper μόλις το κουμπωνω πάει για 2 ή 3 δεύτερα στα 18w η φόρτιση και μετά πέφτει στα 4-5-6  και 7w το ανώτερο όταν αποφασίσει να φορτίσει έστω και για λίγο. Οι φορτιστές είναι δοκιμασμένοι σε άλλα samsung κι δουλεύουν μια χαρά. Τα φώτα σας... Ή και τις απόψεις και εμπειρίες σας.

Υ. Γ. Έχω κάνει πολλές δοκιμές φόρτισης με πολλές λειτουργίες είτε ενεργές είτε απ ενεργοποιημένο όπως πχ. Προσαρμόσιμη μπαταρία. 

1 Λύση

Αποδεκτές λύσεις
Λύση
ΑΜ
Explorer
Επιλογές
Καλησπέρα! Χθες κατέβασα ένα μικρό update και μου λύθηκε το πρόβλημα

Προβολή λύσης στην αρχική ανάρτηση

10 Απαντήσεις
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Καλημέρα, έχεις κάνεις από την εφαρμογή members τους ελέγχους φόρτισης? Και έλεγχο μπαταρίας?
Από το accubattery έκανες έλεγχο της μπαταρίας??
Μπορεί να μην είναι σε καλή κατάσταση η μπαταρία...
Αμέσως μετά, μπορεί να μην είναι σε καλή κατάσταση ο φορτιστής, το καλώδιο, ίσως και η θύρα στο κινητό...
Δοκίμασες με διαφορετικά καλώδια/ φορτιστές? Έβαλες τον 15αρι και τον 25αρι αλλά με το ίδιο καλώδιο??

DimitrisSouits
Explorer
Επιλογές
Παιδιά δοκίμασα τους φορτιστές και τους δύο σε άλλο κινητό samsung και λειτουργούν άριστα.
Λύση
ΑΜ
Explorer
Επιλογές
Καλησπέρα! Χθες κατέβασα ένα μικρό update και μου λύθηκε το πρόβλημα
ΑΜ
Explorer
Επιλογές
This one...Screenshot_20220826-124534_Software update.jpg
ΑΜ
Explorer
Επιλογές
Μέχρι να έρθει το χθεσινό update, είχα απενεργοποιήσει το fast charging και φόρτιζε κανονικά αλλά αργά...
DimitrisSouits
Explorer
Επιλογές
Άρα είχες κι εσύ το ίδιο πρόβλημα;;; έτσι ακριβώς όπως το περιέγραψα;; το update το έκανα κι εγώ εχθές... Το πρόβλημα παραμένει όμως.
ΑΜ
Explorer
Επιλογές
Εμένα δεν φόρτιζε όπως το περιγράφεις σε fast charging. Με το χθεσινό update μου λύθηκε το πρόβλημα
DimitrisSouits
Explorer
Επιλογές
Update: φαίνεται πως μετά το σημερινό security κατά τα άλλα update η φόρτιση έστρωσε.. Φορτίζει κανονικά χωρίς διακοπές και ανωμαλίες. Ωστόσο διαπιστώνω οι φορτίζει με 17w το ανώτερο ενώ ο φορτιστής είναι 25wattος και το κινητό απ' όσο ξέρω υποστηρίζει φόρτιση στα 25watt. Το ίδιο και στις γυναίκας μου a52s μέχρι 17w πάει. Ο φορτιστής είναι αγορασμένος από το you.gr οπότε αποκλείω το να μην είναι original. Τι λέτε εσείς;;