Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Brambura Park - Casa Intoarsa...

(Subiect creat la: 15-04-2023 04:02 PM)
101 Vizualizări
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Valea Avrigului - Sibiu.
Daca nu ati fost prin partile astea, ati ratat una din cele mai frumoase zone... 

image

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
10 Răspunsuri
NaikkoN
MegaStar
Opțiuni
Bei 2-3 pahare si o vezi normal :))
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Si cocoselul de pe casa cu si fara zoom... 20230415_135223_1000025773_1681555944.jpg20230415_135159_1000025772_1681555923.jpg

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
Mașina zidita în casa (Teiuș, jud Alba)Screenshot_20230415_155938_Samsung Internet_1000002829_1681563635.jpg
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Arată super! 😀
Diamant42
Big Cheese
Opțiuni
Am văzut o și eu pe undeva dar nu mai știu pe unde e n am fost niciodată acolo
0 Aprecieri
GeorgeH
GrandMaster
Opțiuni
Superb loc, când am intrat am avut pe moment o senzație ciudată când am văzut în interior că și mobilierul era pe tavan :smiling-face:
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Da, au si anunturi referitor la asta. E a doua oara cand merg, vin des pe aici prin zona, imi place mult

RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Eu personal nu dar sunt anunturi si probabil au fost persoane cu ameteli...nu degeaba au pus afisele.

Zona Sibiului are influente săsești si posibil ca ideea sa fie venita de la nemti, locatia apartine din ce stiu fostului primar care este sas.

0 Aprecieri
Silviuzz
Hotshot
Opțiuni
😁20230129_162420_1000110445_1681848255.jpg
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Uite-l pe Spiderman