Sulge

What are you looking for?

tühistada
Tulemuste kuvamine 
Otsige hoopis 
Kas soovisite järgmist. 

Olen Kasutanud Samsung Galaxy Flip 6 Mõnda Aega – Siin on Minu Parimad Näpunäited ja Nipid!

(Topic created on: 15-10-2024 08:33 PM)
139 Vaated
Ricardosuursiim
Samsung Members Star ★
Suvandid

Olles nüüd mõnda aega kasutanud Samsung Galaxy Flip 6, olen avastanud mõned kasulikud nipid, mis aitavad sellest telefonist veelgi rohkem kasu saada. Eriti torkas mulle silma üks asi, mis väärib esiletõstmist – kaaneekraanil rakenduste kasutamine vajab väikest kohandamist.

Kuidas Kaane ekraanil Rakendusi Lubada

Alguses märkasin, et kaaneekraanil ei saa kohe rakendusi kasutada, kuid see on lihtne lahendada! Siin on, mida teha:

1. Mine Seaded: Ava oma telefoni seaded.

2. Vali Täpsemad Funktsioonid: Otsi menüüst üles Täpsemad funktsioonid.

3. Vali Laborid: Kerige alla ja leidke Laborid. 

4. Kaaneekraanil Lubatud Rakendused: Vali Kaane ekraanil lubatud rakendused.

1000001948.jpg

5. Rakenduste Valimine: Nüüd saad valida, milliseid rakendusi soovid kaaneekraanil kasutada. Lülita need sisse ja kindlasti vajuta Sees, et need aktiivseks muuta.

1000001949.jpg

Good Lock Lahendus

1000001950.jpg

Siiski tasub meeles pidada, et rakenduste kasutamine kaaneekraanil on mõnevõrra piiratud ja mitte kõik rakendused ei ole kohe saadaval. Siin tuleb appi rakendus Good Lock.

1000001951.jpg

Good Lock on Galaxy poe kaudu saadav rakendus, mille abil saad kaaneekraanil kasutada kõiki rakendusi, sh mängida mänge ja vaadata videoid. Ise kasutan seda ja see töötab suurepäraselt! Good Locki abil saad täiel määral ära kasutada oma Galaxy Z Flip 6 unikaalset välisekraani ja muuta telefoni kasutuskogemuse veelgi nauditavamaks.

Kuidas Good Lock Alla Laadida ja Kasutada:

1. Ava Galaxy pood.

2. Otsi rakendust Good Lock ja laadi see alla.

3. Pärast paigaldamist ava Good Lock ning kohanda rakendused, mida soovid kaaneekraanil kasutada.

Pärast nende sammude järgimist saad nautida peaaegu kõiki oma lemmikrakendusi kaaneekraanil, ilma et peaksid telefoni avama!

Küsimus Sulle: Kas oled juba Good Locki kasutanud? Jaga oma kogemusi ja räägi, milliseid rakendusi oled kaaneekraanil lubanud!

See väike trikk muudab Z Flip 6 kasutamise veelgi mugavamaks ja aitab tõeliselt ära kasutada selle unikaalse disaini potentsiaali.

Püsige lainel, sest lisan jooksvalt juurde veel nippe ja trikke, et Samsung Galaxy Z Flip 6-st maksimaalset kasu saada!

Kui teil on mõni äge näpunäide või nipp, jagage neid julgelt kommentaarides!

2 REPLIES 2
Madara_C
Community Manager
Suvandid

See on kasulik nipp! Aitäh, et jagasid kaaneerkaani rakenduste lahendust Community liikmetega.
See võib olla kasulik välismaal asuvatele Samsungi kasutajatele, kuna see rakendus pole Baltikumis praegu saadaval.

"Samsung Community" tiim 🤝
Ricardosuursiim
Samsung Members Star ★
Suvandid

Good Lock kahjuks jah välismaal saadaval, aga selle vastu on ka lahendus täitsa olemas ja ma ise kasutan Good Locki kõigil telefonidel, mis mul olnud on. Aga selle kohta, kuidas seda Eestis saada, ei hakka panema igaks juhuks. Aga samas VPN-i kasutamine pole keelatud.🙈😆