Aizvērt

Ko vēlies atrast?

atcelt
Rāda rezultātus vaicājumam 
Tā vietā meklēt 
Vai jūs gribējāt rakstīt šādi? 

Sākotnējā tēma:

Mana pieredze ar Samsung Galaxy Z Fold 2 5G(14 dienu testēšana)

(Tēma izveidota: 07-08-2021 03:32 PM)
303 Skatījumi
dreeflaren
First Poster
Opcijas

Samsung Galaxy Z Fold 2 5G.

Labdien! Es biju viens no tiem laimīgajiem testētājiem, kuriem bija iespēja patestēt Samsung Galaxy Z Fold 2 5G uz 14 dienām.Šodien es padalīšos, kas man patika šajā ierīce, kādi ir plusi ar šādu mobīlo ierīci un kādi ir mīnusi.

Es sadalīšu šo rakstu vairākās daļās:

-Baterija

-Displejs

-Kamera

-Ātrums(Procesors, spēles, ikdienas lietošana, u.c)

-Lielākie plusi un mīnusi.

Lielākie plusi un mīnusi: 

-Nav atbalsta daudzām aplikācijām

-Aizmugurējo kameru ir iespējams izmantot kā priekšējo.

-Viegli turēt rokās, pat kad tu izmanto ierīci atvērtu

-Ierīce ir diezgan smaga, brīžiem ir sajūta, ka varētu noslīdēt bikses pat

-Nav putekļu aizsardzības un ūdens izturības.

Ātrums:

Z Fold 2 ir ļoti ātrs, tam ir 12 GB Rams, kas ir ļoti daudz.Tam ir ļoti jaudīgs snapdragon procesors.120 Hz displeja panelis padara šo ierīci vēl ātrāku un patīkamāku.Visas spēles iet bez problēmām un bez nekādiem palēninājumiem.

Vienīgi esmu pamanījis, ka uz šīs LTPO displeja tehnoloģijas daudzās spēlēs nav iespējams izmantot 120Hz iespēju.

LTPO - Vienkāršos vārdos sakot displeja tehnoloģija, kas automātiski samazina Hz displejam, skatoties ko tu dari telefonā tajā brīdī, lai ietaupītu bateriju.

Baterija:

Samsung Galaxy Z Fold 2 5G ir 4500 mAh baterija. Pēc būtibas tā liekas kā liela baterija, bet cik ilgi tu ar to vari izdzīvot?

Mēs visi zinām, ka Fold 2 ir liels displejs, kas atveras, kurš izmanto 120 hercu LTPO paneli, 5G, funkcijas, kuras ļoti traki patērē bateriju, kā arī ļoti jaudīgs qualcomm snapdragon 865+ procesors.

Es izmantoju savu telefonu diezgan daudz dienas laikā un Z fold 2 ir spejīģs izturēt visu dienu, bet man tas sanāca diezgan reti, jo es izmantoju telefonu ļoti daudz, bet parasts cilvēks, kas nelieto savu ierīci tik daudz kā es noteikti izturēs visu dienu ar šo telefonu.

Displejs:

Displejs ir viena no vietām, kur Z Fold 2 izceļas, jo vienu brīdi tev ir mazs telefons, bet, kad tu to atver tev ir planšetdators, displejs brīžiem likās mīksts, jo tas loģiski nav mūsu tradicionālais stikla displejs, kas ir ciets un izturīgs.Displeja kvalitāte ir kā jau visām Samsung ierīcēm laba, bet man škiet varēja labāk, izšķirtspēja liekas dīvaina un lielākā daļa aplikāciju to neatblasta, it īpaši ja kāds lieto daudz tādus sociālos tīklus kā: Instagram, TikTok.Taču par displeja krāsām sūdzēties nevar.

Kamera:

Es uzskatu, ka mūsdienās telefonos kamera ir viena no svarīgākajām lietām cilvēkiem, jo mēs dzīvojam sociālo tīklu laikā, vecs vai jauns visi tos izmanto un visiem patīk parādīt savas bildes.

Es uzskatu, ka Z Fold 2 kameras kvalitāte ir laba ar ļoti reālām krāsām, krāsas tiešām izskatās tieši kā dzīve, ja krāsas salīdzina ar manu Samsung Galaxy S20+, tad liekas, ka S20+ visas bildes ir taisītas photoshopā un krāsas ir mainītas.

Z Fold 3 ir 3 kameras, platleņķa, galvenā kamera, un telephoto kamera, kas ir spējīga uz 2x optisko pietuvinājumu.

Par kamerām nevar sūdzēties, bet ir lietas, kas man pietrūka no mana S20+, piemēram kā lielais zooms(pietuvinājums), Z Fold 2 kamera liekas nedaudz pat garlaicīga salīdzinot ar S līniju.Ļoti maz opciju.

Taču šim telefonam ir iespēja izmantot aizmugurējo kameru kā priekšējo un tas ir, kas man visvairāk patīk kā opcija šīs ierīces kamerās.Ja tev patīk uzņemt daudz selfijus, tad šis telefons ir noteikti priekš tevis, jo es labāku selfiju kvalitāti nekur dzīvē neesmu redzējis.

Ar kameru es būtībā esmu diezgan apmierināts.

Šeit ir daži piemēri: Galvenā kameraGalvenā kameraPlatleņķa kameraPlatleņķa kameraPlatleņķa kameraPlatleņķa kameraGalvenā kameraGalvenā kameraPortrait mode vai live focusPortrait mode vai live focusGalvenā kameraGalvenā kameraTelephoto kamera ar 2x zoomTelephoto kamera ar 2x zoomTelephoto kamera ar 2x zoomTelephoto kamera ar 2x zoomGalvenā kameraGalvenā kameraGalvenā kamera ar opciju  Night modeGalvenā kamera ar opciju Night mode

2 Atbildes
arvids
Troubleshooter
Opcijas

Atlokamais kabatas fotoaparāts, bildes ļoti labi sanākušas😊

0 vērtējumi
Lauma_R
Community Manager
Opcijas

Paldies, @dreeflaren, par detalizēto apskatu!

Un bildes tik tiešām sanākušas lieliskas! 😊

Samsung Community komanda :handshake:

0 vērtējumi