Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

Váltás a lapok között

(Témakör létrehozásának dátuma: 14-11-2022 09:30 AM)
346 Megtekintések
Brian86
First Poster
Beállítások
Sziasztok! 

Samsung A53 5g nél jártam úgy, hogy Google Chrom böngészőben több oldalam/ lapom meg volt nyitva, ugye a jobb felső sarokban egy kis ablakban, számmal jelzi, hogy pontosan mennyi is... 
Zsebembe egyszer elnyomodott a készülék és úgy vettem már legközelebb elő, hogy a közel 100 oldalból semmi nem volt meg, 
"0", mint ha akkor használtam volna először a Chromot....
Teljes kiborulás, és feltételeztem, hogy az
 " összes oldal bezárása" opció, több véletlen érintésből valahogy kitörölt mindent.

Majd most jó pár héttel később a tegnapi nap folyamán ismét így jártam, nem tudom hogy, egyszer csak azt vettem észre, hogy megint eltűnt minden, csak viszont most mégse úgy mint először, hanem valahogy a "Lapok között" lehetett váltogatni és ami pár hete is elveszettnek tűnt meg voltak, az új oldalak is amiket azóta használtam és ezek között a lapok és oldalak között tudtam lépegetni és váltogatni.... nyomkodtam a telót és észrevettem, hogy a "számos kis ablak" mellett ami a megnyitott oldalak számát jelzi, a "függőleges, három pont" beállítási lehetőségnél a jobb felső sarokban, lett egy olyan opció, hogy "Váltás a lapok között" , és ezzel a lehetőséggel tudtam lépkedni az oldalak között.... 
Hatalmas öröm, bóóódogság, lefekudtem aludni egy pár órara, felkeltem, telefon kézben, mondom el se hiszem, de örülök, ránezek megint, majd megcserélődtek az oldalak, nem az fogadott mint amit legutoljára ott hagytam, most a régi, a majdnem 100 lapos böngészéseim kerültek elő és az "új" oldalaim vesztek el, és már nincs is olyan lehetősèg, h 
"Váltás a lapok között" és az Istenért se tudom előhozni vagy úgy váltogatni az oldalalakat mint lefekvés előtt... 
Az őrület szélén állok már, 2 napja minden videót, cikket, blogot elolvastam, és azóta is folyamatosan próbálkozok, de semmit nem találtam, és szeretnék érdeklődni, hogy itt járt már esetleg valaki így, vagy nem tudna segíteni esetleg, mert borzalmasan bosszantó és nem hagy nyugodni 🥺🙏 
Nagyon köszönöm előre is mindenkinek!!!!!
1 Válasz
Tiborko
SuperStar
Beállítások

Szia,

Az a baj, hogy a Samsung saját böngészőjét használom, a Chrome böngészőt telefonon soha. 😞

0 tetszik