Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

Külső Mikrofon

(Témakör létrehozásának dátuma: 08-09-2021 10:56 PM)
625 Megtekintések
JazmoX
Journeyman
Beállítások

Szép napot! Az lenne a kérdésem, hogy lehet -e azzal kezdeni valamit, hogy vásároltam egy külsö mikrofont, ami USB Type C csatlakozós és a Galaxy A51 készülékem szerint az USB eszköz nem támogatott. Szó szerint: "USB device isn't supported".  Tud erre valaki megoldást?

12 Válaszok
RozvM
Samsung Members Star ★★★
Beállítások

Szia!

Pontosan milyen mikrofont vettél?

Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!

0 tetszik
RozvM
Samsung Members Star ★★★
Beállítások

Ebben az esetben ajánlott lenne felvenni a gyártóval a kapcsolatot: http://www.puluz.com/base/doc.do?code=contactUs

Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!

JazmoX
Journeyman
Beállítások

Rendben, köszönöm! Megpróbálom és majd írok egy commentet, hogy mi lett. 🙂

Tiborko
SuperStar
Beállítások

@JazmoX 

Szia,

Sikerült felvenni a kapcsolatot a puluz ügyfélszolgálattal?

0 tetszik
JazmoX
Journeyman
Beállítások
Írtam nekik, de még semmit nem írtak vissza...
0 tetszik
JazmoX
Journeyman
Beállítások
Sziasztok! A múlt héten írtam a boltnak is, ahonnan vettem és a napokban vissza is írtak(a Kínai gyártó azóta sem). Azt írták, hogy a Samsung telefonok elég válogatósak ezen a téren és nem tudnak erre megoldást és küldjem vissza ha szeretném. Tud valaki esetleg olyan csiptetős mikrofont, ami kompatibilis A51 - es készülékkel?
0 tetszik
Tiborko
SuperStar
Beállítások

Szia,

Köszönjük a visszajelzést.

A bolt nem ajánlott semmi alternatívát?

0 tetszik
JazmoX
Journeyman
Beállítások
Nem, sajnos nem...