Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 
Ugrás a megoldásra MEGOLDVA

Eredeti témakör:

Help! One UI 4.1 Android 12 frissítés

(Témakör létrehozásának dátuma: 16-06-2022 12:24 PM)
304 Megtekintések
SavedGez
Pioneer
Beállítások
Sziasztok!

Egy Galaxy A22 4G telefon tulajdonosa vagyok, és erre a hónapra írták ki a nagybetűs frissítést eredetileg. Ma láttam egy új értesítést, amiben már a következő hónap szerepel.

Alternatív megoldásként megéri feltenni az orosz régióra szánt (SER) firmware upgrade -et az Odin 3 szoftver segítségével?

Mivel az orosz régióban már él a frissítés, így hozzá juthatnék a One UI 4.1 és az Android 12 nyújtotta újdonságokhoz sokkal előbb is.

Be tudnám állítani vele a telefonomon a Magyar nyelvet az orosz (SER) régiós firmware -el is? 

Működne minden alkalmazásom és szolgáltatásom továbbra is zavartalanul?

Köszönöm szépen a gyors segítséget és válaszokat is!

[a forrás a SamMobile lenne a műveletekhez]
0 tetszik
22 Válaszok
AxelBog
Samsung Members Star ★★
Beállítások
Szia.
Ha még nem csináltán manuális szoftver frissítést Odin programmal, akkor nem javaslom, hogy megcsináld.
Plusz nem baj az, ha egy kicsit későbbi verzióval frissül a készülék, amikor itthon kiadják, az addig előforduló bugokat ki tudják javítani.
Illetve a feltüntetet infó tájékoztató jellegű, a frissítés jöhet előbb is akár.
RozvM
Samsung Members Star ★★★
Beállítások

Szia!

Szerintem nem éri meg, főleg ilyen kevés időre.
Amennyiben nem a CSC-nek megfelelő régióban élsz, bizonyos szolgáltatásoktól elesel (pl.: Members kedvezmények, Samsung Health egyes funkciói, főleg ha a csatlakoztatott viselhető eszköz nem ugyanazon CSC-vel rendelkezik), emellett szervizelés esetén a garancia is ugorhat.

Az említett firmware egyébként jó eséllyel tartalmazza a magyar nyelvet, ahogy a legtöbb európai szoftver.

Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!

Tiborko
SuperStar
Beállítások

@SavedGez ,

Szia,

Igen, csatlakozom az előttem szólókhoz, nem éri meg!

GTamás
Samsung Members Star ★★
Beállítások
Szia! Én csatlakozom a többiekhez, szerintem sem éri meg! A többiek szépen leírták, hogy miért is nem.😕
Megoldás
SavedGez
Pioneer
Beállítások
Update: frissítettem. Maradtam az (XEH) Magyar régiós csatornán, viszont az orosz (SER) firmware upgrade-el sikerült One UI 4.1 Android 12 -re frissítenem végre manuálisan!
RozvM
Samsung Members Star ★★★
Beállítások

Kérlek tudnál küldeni egy teljes oldalas képernyőképet a Beállítások➡A telefon névjegye➡Szoftver adatai menüről?

Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!

SavedGez
Pioneer
Beállítások
PerszeScreenshot_20220616-154952_Settings_4998_1655387392.png
Szabolcs7
Journeyman
Beállítások
Inkább ne frissíts, mert teljesen lekorlátozzák az android 12-őt!!
0 tetszik
SavedGez
Pioneer
Beállítások
Ez alatt mit értesz? Tökéletesen működik azóta is a telefonom.
0 tetszik