Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

A52s 5g képernyőkép

(Témakör létrehozásának dátuma: 24-06-2022 07:08 AM)
812 Megtekintések
aPirko
Journeyman
Beállítások
Hali, nem tudom miért nem exponál az A52s 5g telóm az előlapon elhúzott tenyér módszerrel. Elvileg így is lehet/ne vele fotót készíteni a képernyőről. Néztem videókat hogy kell,tehát még az sem lehet,hogy rosszul csinálom,de nekem nem működik. Ha valakinek lenne ötlete,vagy rájött  a technikájára, megosztaná velem? Nagyon szépen köszönöm 

1 Megoldás

Elfogadott megoldások
Megoldás
RozvM
Samsung Members Star ★★★
Beállítások

Szia!

Bár én kifejezetten utálom az efféle módját a képernyőkép készítésnek, számomra (nyilván ) megfelelően működik. 😃

A kezed kisujj felőli élét próbálod végig húzni a képernyő hosszanti élétől az átellenes oldalra, igaz?
Megfelelően rányomod a kezed élét a képernyőre? Illetve próbáld meg inkább lassabb tempóval, a hirtelen gesztust nem képes annyira könnyen felismerni a rendszer.

Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!

Megoldás megtekintése az eredeti bejegyzésben

6 Válaszok
Paris99
Pathfinder
Beállítások
Szia,
Nézd meg, hogy a beállítások > speciális funkciók > kéz és egyéb mozdulatok menüpontban, be van e kapcsolva a -Felvétel tenyérhúzással-. 😊
aPirko
Journeyman
Beállítások
Igen ,beállítottam ott is, az van kipipálva
0 tetszik
Megoldás
RozvM
Samsung Members Star ★★★
Beállítások

Szia!

Bár én kifejezetten utálom az efféle módját a képernyőkép készítésnek, számomra (nyilván ) megfelelően működik. 😃

A kezed kisujj felőli élét próbálod végig húzni a képernyő hosszanti élétől az átellenes oldalra, igaz?
Megfelelően rányomod a kezed élét a képernyőre? Illetve próbáld meg inkább lassabb tempóval, a hirtelen gesztust nem képes annyira könnyen felismerni a rendszer.

Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!

aPirko
Journeyman
Beállítások
Ezt nem hiszem el!!! A fene se gondolta volna,hogy hozzá kell érni 🤣😍, azt hittem lebegőn kell csak Úgy fölötte. Hát nagyon szépen köszönöm az instrukciókat,mindkettőtökét. Hálás köszönet 😍😍 Amúgy miért nem szereted így a fotózást? Bármit le lehet így kapni, pl könyvcimet,weboldalt, bármit
RozvM
Samsung Members Star ★★★
Beállítások

Egykezes használatnál képtelenség használni a fizikai gombokhoz képest, emellett sokszor az említett gesztus felismerése eléggé félreérthető a rendszer számára a kezdeti résznél és szimplán úgy érzékeli, mintha meg szeretnék valamit nyomni a kijelzőn, ezáltal nem is feltétlenül a kívánt eredményt kapom a végén.

Egyszóval számomra sokkal egyszerűbb a halkító- és bekapcsológomb kombinációját használni. 😃

aPirko
Journeyman
Beállítások
Így értem már.