dátum: 21-06-2019 04:55 PM
Sziasztok!
Van pár bajom a készülék szoftverével:
1, Hogy a fenébe oldhatja fel a zsebemben magát az A40-es, ha ujjlenyomattal és mintával van lezárva?
2, Hogy lehet különböző értesítési hangot beállítani a kül. appokhoz? Pl. hogy más hangot adjon, ha SMS-em jött, mást, ha Messenger üzenetem, és mást, ha FB értesítés? Ezt már a 7-es Androidot futtató Xiaomim is tudta, pedig az fele ennyibe sem került...
3, Mi a fenének kell külön alkalmazást letölteni ahhoz, hogy egy zenét beállítsak csengőhangnak, miért nem lehet simán csak kiválasztani az SD kártyáról? A Xiaomi ezt is tudta.
4, Az összes alkalmazást mutató oldalakon miért nem lehet ABC-be rendezni az alkalmazásokat? Tudom, hogy mostanság nem divat ismerni az ABC-t, de azért vannak még, akik tudják.
Most csak ennyi bajom van vele 2 hét után. Eléggé csalódás volt egy Xiaomi után, ha nem növöm ki, nem cseréltem volna.
Megoldva! Ugrás a megoldáshoz.
dátum: 16-12-2020 11:02 AM
Hello,
Volt pár hasonló visszajelzést, a szervizt ajánlom.
Üdv,
Soma
dátum: 21-06-2019 07:24 PM
Szia @öreg1965 !
Amennyiben a készülék feloldódik önmagától a zsebedben javaslom, próbáld meg a Smart Lockot kikapcsolni (amennyiben be van kapcsolva), valamint ellenőrizd le, hogy a Védelem a véletlen érintések ellen be legyen kapcsolva a készüléken. (Beállítások-Kijelző-Védelem a véletlen érintések ellen)
Van lehetőség az alkalmazásokhoz különböző értesítési hangot rendelni, ezt a Beállítások-Értesítések-*itt kiválasztod, hogy melyik alkalmazáshangját szeretnéd módosítani* (pl. vegyük a GMailt)-E-mail(Hang)- Hang
*viszont ez a lehetőség nem minden alkalmazásnál elérhető*
Nem kell külön alkalmazást letöltened ahhoz, hogy csengőhangot állíthass be a készüléken, kizárólag át kell helyezned az SD kártyán lévő zenét a telefon tárhelyére, mivel csak olyan zenét lehet csengőhangnak beállítani, ami a telefonon tárhelyén van.
ABC sorrendbe pedig az alábbi lépéseket követve tudod az alkalmazásokat rendezni: megjeleníted az alkalmazásokat mutató oldalt-jobb felső sarokba megjelenő három pont-Rendezés-Betűrendes sorrend.
Remélem tudtam segíteni.
üdv. Kitty
dátum: 22-06-2019 08:46 AM
Kedves Kitty!
Köszönöm a gyors választ!
A véletlen feloldás védelem be van kapcsolva, a Smart Lock ki van kapcsolva. A hiba ettől még fennáll.
Más tipp esetleg?
A többi kérdésben tudtál segíteni, megoldottam, ezúton is nagyon köszönöm.
Üdv:
István
dátum: 22-06-2019 03:49 PM
Szia István!
Nagyon szívesen 😊
Lehet, hogy valami külső app okozza, amit még ajánlok hogy teszteld le a készülék működését biztonságos módban (újraindítás után a hangerő le gombot nyomd addig, amíg meg nem jelenik a Samsung logó). A biztonságos módban a készülék a letöltött appokat úgymond inaktívvá teszi és lehetőség van megállapítani hogy valóban egy letöltött app miatt tapasztalod ezt. (Biztonságos módból újraindítással lépsz ki)
Amennyiben továbbra is fenntáll, szerintem jelezd az ügyfélszolgálaton, ott még van lehetőség, hogy a készüléken levő alkalmazásokat és beállításokat átnézze egy technikus.
Üdv. Kitty
dátum: 25-09-2019 01:52 PM
Kedves @KittyM!
Pár hónapja használom már a telefont és a következőket tapasztaltam:
-A gyorstöltőm tönkrement, nem tudom, hogy mi okozhatta. Más gyorstöltővel sem működik a telefon. A beállítások között már sok mindennel próbálkoztam, nem ment.
-A dual sim mód használhatatlan. Ha 2 kártyát használok a hívás minősége is rossz, valamint a mobilnetem is pokoli lassú. Ez a hiba tudom, hogy ismert, több fórumot találtam már ezzel kapcsolatban. Várható egy szoftverfrissítés esetleg ami javítja a hibát? Vagy dobjam ki a telefont? Pontosan a dual sim miatt vásároltam...
Köszönettel,
Bence
dátum: 16-12-2020 10:38 AM
dátum: 16-12-2020 11:02 AM
Hello,
Volt pár hasonló visszajelzést, a szervizt ajánlom.
Üdv,
Soma
dátum: 06-10-2022 08:09 AM