Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 
Ugrás a megoldásra MEGOLDVA

Eredeti témakör:

Samsung Galaxy A34 5G szoftverfrissítés

(Témakör létrehozásának dátuma: 19-06-2024 09:57 PM)
678 Megtekintések
agnes005
Explorer
Beállítások
Ahogy láttam már tavaly bejött a One UI 6.1, Android 14 szoftver verzió... nekem azonban ez nem jött be...

Smart Switchen keresztül hogyan kell megcsinálni? És Odint hogyan kell használni?

Előre is köszönöm a segítséget.
0 tetszik

2 Megoldott

Elfogadott megoldások
Megoldás
GTamás
Samsung Members Star ★★
Beállítások
0 tetszik
Megoldás
agnes005
Explorer
Beállítások
Újra elindítottam a frissítést, így sikerült lefrissíteni One UI 6.0-ra. Most pedig a One UI 6.1-es frissítést csinálom

Megoldás megtekintése az eredeti bejegyzésben

39 Válaszok
T_Andras_Viktor
SuperStar
Beállítások
Szia!
Töltsd le Windowsra a smart switch et Google Chrome keresztül, ezen kívűl a letöltés közben van egy két dolog ami el kell fogadni!
Ha a telepítés meg van akkor az alábbi képben látható hogy az "alkalmazás listában ott van az említett app!
Keress egy gyári samsung USB Type-c töltőt és csatlakoztasd a számítógépre!
Nyisd meg az alkalmazást.
A telefonod kérdezni fogja hogy rá szeretnél e csatlakozni a géphez, és azt engedélyezned kell.
Ha a smart swich kiírja hogy elérhető egy új frissítés akkor rá kell nyomni arra hogy frissítés!
A letöltés el tartott egy ideig, csak várni kell!
⚠️ Amíg a letöltés és a frissítés tart addig nem szabad kihúzni a telefont a gépről! ⚠️
A frissítés meglepően máshogy fog lezajlani, mivel nem az Android ikont adja ki frissítés közben, hanem valami zöld színű dowloand feliratot!
Remélem tudtam segíteni!
A számítógéped még mutatni fogja hogy mit csinálj! 🙂SmartSelect_20240619_235624_Samsung Members_1000011123_1718834184.jpg
agnes005
Explorer
Beállítások
Letöltöttem Windowsra a Smart Switch-et, meg is tudtam nyitni. Rá nyomtam a frissítésre, és valami Plugint akar letölteni, amit engedélyezek, de így sem csinál semmit.
A töltő gyári Samsung töltő...
0 tetszik
T_Andras_Viktor
SuperStar
Beállítások
Mutatnál egy képet róla kérlek?
0 tetszik
agnes005
Explorer
Beállítások
Azóta sikerült megoldani, szóval elkezdte a frissítést, viszont ezt írja ki egy ideje... mikor fejeződik be? 😅
0 tetszik
agnes005
Explorer
Beállítások
Ezt írja ki egy ideje. Lehet tudni, hogy mikor fejezi be?20240620_110123_1000017392_1718874102.jpg
0 tetszik
T_Andras_Viktor
SuperStar
Beállítások
Várni kell.
0 tetszik
agnes005
Explorer
Beállítások
3 órája csak várok csak arra, hogy ez a szöveg eltűnjön... befagyott, és nem tölt semmit
0 tetszik
T_Andras_Viktor
SuperStar
Beállítások
Ó b*szki...
Akkor ez újraindítás.
0 tetszik
T_Andras_Viktor
SuperStar
Beállítások
Bár az is lehet, hogy egy csomó frissítés miatt gondolkodik.
Milyen hónapú verzión van most a telefon?
0 tetszik