Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

A40 nem ismeri fel a AKG USB type-c fülhallgatót

(Témakör létrehozásának dátuma: 18-02-2021 09:12 AM)
973 Megtekintések
Yedina
First Poster
Beállítások

Ezzel kapcsolatban már volt egy téma de sajnos az nem segített.

A következő lenne a probléma:

0 tetszik
7 Válaszok
Thdani
Journeyman
Beállítások
Szia Edina,
a Samsung membersben van a segítség menüpont alatt van egy telefonvizsgálat gomb amiben van az interaktív vizsgálat.
ott a füllhalgatót is le tudod ellenőrizni és hátha kiadja mi a hibája.
Nem tudom segít-e ,de érdemes szerintem megpróbálni :smiling-face:
0 tetszik
Yedina
First Poster
Beállítások

Szia!

köszönöm, végigcsináltam a vizsgálatot, a probléma még mindíg fennáll ugyan úgy 😞

0 tetszik
RozvM
Samsung Members Star ★★★
Beállítások

Szia!

• Amennyiben csatlakoztatod a fülest a készülékhez, az állapotsorban található Eszközök menüben mit látsz (egy képernyőképet kérnék) pontosan?
  • A Samsung ANC Type-C alkalmazás naprakésznek mutatja a fülest, illetve a telefonod szoftverének sem hiányzik frissítés?
  • A fejlesztői beállításokban kikapcsolt állapotban van a hangátirányítás tiltása?
  • A készülék újraindítása után és biztonságos módban is fennáll a leírt jelenség?

Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!

0 tetszik
Tiborko
SuperStar
Beállítások

Szia, 

Próbáltad elindítani a telefont biztonságos üzemmódban? Így ki tudod szűrni, hogy nem esetleg egy másik app miatt ütközik a működése. 

A link alatt megtalálod, hogy pontosan hogy tudod elindítani a telefont biztonságos üzemmódba:

https://www.samsung.com/hu/support/mobile-devices/a-galaxy-keszulek-elinditasa-biztonsagos-modban/

A rádió nem fog menni, mert ilyenkor a fülhallgató kábele üzemel antennaként, de újraindítást követően visszaáll minden.

Ha az sem segít, akkor egy gyári visszaállítást javasolnék neked.

Szép Napot Neked!

Yedina
First Poster
Beállítások

Eszközök.jpgSzia!

• Csatolom az Eszközök képernyőfotóját. Nem látszik rajta, hogy csatlakoztatva lenne a az AKG fülhallgató.
  • Samsung ANC Type-C alkalmazás naprakész, tegnap telepítettem de semmi eszközt nem mutat, hogy csatlakoztatva lenne. A telefonfrissítések is naprakészek.
  •  "fejlesztői beállítások" nekem nincsenek a telefonomon. Kerestem mindenhol, nincs a telefonon. "Hangátirányítás"-t a menüben találtam, ott le van tiltva.
0 tetszik
Yedina
First Poster
Beállítások

Szia Tibor!

Köszönöm a segítséget. Sajnos nem sikerült.

0 tetszik
Tiborko
SuperStar
Beállítások

Szia, 

Esetleg még azt tudod csinálni, hogy finoman a csatlakozó részeket kitisztítani. Ha abban az esetben sem működik, érdemes lenne szervízbe elvinni a készüléket, és meg tudják nézni neked. Ha így döntesz, mindenféleképpen mentsd le a készülékről adataidat, adatvesztéssel járhat a szervízelés. 

https://www.samsung.com/hu/support/service-centre/

Szép Napot Neked!

:smiling-face: