Κλείσιμο

What are you looking for?

ακύρωση
Προβολή αποτελεσμάτων για 
Αντ' αυτού αναζήτηση για 
Μήπως εννοείτε: 

Αρχικό θέμα:

WiFi calling

(Το θέμα δημιουργήθηκε στις: 24-11-2022 08:42 AM)
908 Προβολές σελίδας
Spyrosk
Explorer
Επιλογές
Έχω εδώ και μέρες πρόβλημα δεν μου δουλεύει το WiFi calling (A52s), σας έχει τύχει? Να το δω με την Samsung ή με τον πάροχο?
8 Απαντήσεις
Alfa3Delta
Samsung Members Star ★
Επιλογές

Καλημέρα. Σε μένα με την ίδια συσκευή, με android 12 όμως, καθώς δεν πήρε ακόμα αναβάθμιση, δουλεύει μια χαρά. Στις ρυθμίσεις του wifi calling, μήπως έχεις επιλογή προτίμησης σε δίκτυα κινητής; Αν ναι, μόνο αν το αλλάξεις σε προτίμηση σε wifi θα δεις το σηματάκι με το ακουστικό πάνω αριστερά στις αθόρυβες ειδοποιήσεις. Προσωπικά δεν βλέπω τίποτα γιατί το έχω σε προτίμηση δικτύων κινητής.

Thanos D
Samsung Galaxy A52s
fotisgem
Legend
Επιλογές
Καλα εγω δε βλεπω κ καμια διαφορα στις κλησεις που το εχω ενεργοποιημενο
Alfa3Delta
Samsung Members Star ★
Επιλογές

τι εννοείς δεν βλέπεις καμιά διαφορά; Μα δεν θα δεις κάποια διαφορά. Το wifi calling, όπως λέει και ο όρος, δεν έχει να κάνει με την ποιότητα αυτή καθαυτή των κλήσεων, αλλά όταν οι κλήσεις δεν είναι εφικτές μέσω δικτύου GSM, γενικότερα όταν δεν έχει καλό σήμα η κεραία στην περιοχή που βρίσκεσαι, χρησιμοποιεί το ρούτερ ή τα δεδομένα κινητής, για να μην μείνεις χωρίς τηλέφωνο και να συνεχιστούν οι κλήσεις απρόσκοπτα. Αυτό είναι όλο. Καμιά άμεση σχέση με την ποιότητα κλήσεων. Αυτές έτσι κι αλλιώς είναι πλέον κωδικοποιημένες High Definition, οπότε όπως και να γίνουν, με GSM, με δεδομένα ή μέσω wifi, έχουν άριστη ποιότητα ήχου.

Thanos D
Samsung Galaxy A52s
fotisgem
Legend
Επιλογές
εννοώ ότι σε σημεία που δεν έχω σήμα. , απλά χάνεται η κλήση, αυτό εννοώ.
Alfa3Delta
Samsung Members Star ★
Επιλογές

Ααα κατάλαβα. Ναι αλλά σε αυτά τα σημεία έχεις σύνδεση σε ρούτερ; Εμένα πχ στη δουλειά δεν πιάνει καλά σήμα και όμως δεν χάνω ποτέ κλήση γιατί παίζει μέσω ρούτερ με wifi calling.

Thanos D
Samsung Galaxy A52s
fotisgem
Legend
Επιλογές
ακριβώς στη δουλειά κ μένα, οπότε αναγκάζομαι να ρυθμίζω στο 3g 2g όπου εκεί πιάνει κομπλέ
Spyrosk
Explorer
Επιλογές
Το έχω ενεργοποιημένο και σε προτίμηση WiFi γιατί δεν έχω σήμα. Αλλά δεν είναι ποτέ ενεργό πάνω δίπλα από τις μπάρες του σήματος εδώ και μια βδομάδα δεν εμφανίζεται το σήμα του WiFi calling. Ρώτησα και μια συνάδελφο με Α32 εάν παίζει και μου είπε όχι μάλλον θα είναι θέμα παρόχου.
Spyrosk
Explorer
Επιλογές
Είμαι σε Cosmote, δούλευε και τώρα πλέον όχι. Την δοκίμασα σε άλλη συσκευή και συνεχίζει να μην δουλεύει, όπως και το ανάποδο έβαλα άλλη κάρτα που δουλεύει στο δικό μου κινητό και δεν δουλεύει, ελπίζω να μην σε μπέρδεψα.